| Fridi690978 a întrebat:

As vrea sa va cer un sfat,este vorba despre un baiat care umbla in acelas scoala cu mine doar ca el e mai mare cu doi ani. El m-a placut din prima zis, m-a sunat pe telefon si am inceput sa vorbim. A inceput sa-mi placa si mie de el. Asta l-am zis si colegilor mei ( prietenii) la care ei au avut o reactie cam trista si mi-au zis ca el e un vagabont si ca nu ii trebe o fata numai pentru o seara. Si asta m-a cam speriat si l-am intrebat si pe el despre acest lucru si a zis ca a avut o relatie de 9 luni. Nu stiu ce sa fac sa ascult pe ceilalti si sa nu ma ocup cu el, si daca incep sa ies cu el ceilalti ce o sa spuna?! Desi mie nu-mi pare un vagabont ca nici nu umbla un discoteca dar eu inca nu-l cunosc!
Ajutati-ma va rog! sad

Răspuns Câştigător
| sile44 a răspuns:

Treaba e ca daca tie iti e drag poti sa incerci sa iesi la un suc gel pe urma la mai multe intalniri dai o seansa gura lumi nu o astupa nici pamantul dar daca vezi ca respectivul vrea mai mult adica doar sex intoarcei spatele si spune-i la revedere sper ca am putut sa fiu de ajutor

2 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Ti-ai dat singura raspunsul:inca nu il cunosti! Inainte de a-l judeca da-i sansa sa iti arate ce poate. Nu te implica prea mult pentru ca exista riscul ca prietenii tai sa aiba dreptate.

Incearca sa vorbesti cat mai mult cu ea, sa afli cat mai multe. Dar fa asta in calitate de prietena, nu de iubita. Analizeaza-i comportamentul, reactiile, vorbele si trage singura o concluzie. Abia apoi poti lua o decizie corecta.

Succeswinking

| deutssa1 a răspuns:

Iesi cu el. daca iti place de el puteti incepe o relatie si il vei cunoaste cu timpul. Ii poti sa de inteles ca vrei sa astepti 1 an sau o lunga perioada de timp pana iti vei incepe viata sexuala si vezi ce reactie are. daca incearca sa te convinga sa te razgandesti inseamna ca vrea doar chestia ast, iar cu timpul poti observa si daca petrece timpul cu tine, daca iti spune tot ce face, daca nu are secrete astfel el te poate astepta dar vezi sa nu umble si cu altele!