| AliaIoana a întrebat:

Aş vrea să vă cer un sfat...
Prietenul meu este mai mic ca mine cu un an, credeţi că are ceva?(El are 15 şi eu 16).
Și aş mai avea o intrebare... Cum pot face să nu mai am emoţii când sunt cu el? Mereu când mă întalnesc cu el sunt foarte emoţionata... Parcă tremur, la propriu! Chiar îl plac, FOARTE MULT! Nu aş vrea să-l pierd din cauza emoţiilor! Eu sunt o fire mai ruşinoasă. Ba chiar la prima intâlnire care am avut-o cu el, mi-a spus ca vede ca sunt emoţionată. El este mai indrazneţ laughing
P.S.: Nu am mai plăcut pe nimeni aşa mult!
Vă mulţumesc mult! FUNDITA CELUI MAI BUN RASPUNS!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate se pare chiar ca esti indragostita! Emotiile vor disparea incetul cu incetul, iti trebuie putin timp sa te acomodezi cu ideea de relatie. Incearca sa fii sincera cu el si sa ii spui ca ai emotii, iar el va intelege si va aprecia. Sa aveti o relatie frumoasa!

| MiruD a răspuns:

Nu are nici o treaba. Si eu sunt mai mai mare cu un an ca sotul meu. Vârsta nu conteaza (atata timp cat e în limite admise) big grin
Dacă emotiile tale sunt constructive, e de bine. Stai linistită, nu cred ca îl deranjează asta.
Asa este la inceput. Esti mai timid, emotiv...dar vezi tu?! Exact aceste stari ale omului dau culoare unui inceput de relație, dau viata unui cuplu. Nu te ascunde. Fii naturală, chiar dacă naturală înseamnă sa tremuri cand il vezi, sa transpiri cand te atinge, sau sa te bâlbâi când vrei să ii vorbesti.
Asta este frumusețea dragostei.

| AlexCristi97 a răspuns:

Spune-i ca ai emotii ca il placi mult, dar nu il sufoca cu prea multa dragoste la inceput. Nu fi tot pe capul lui doar pentru ca il placi asa de mult pentru ca posibil sa ii se pare deranjant. In schimb daca ii spui ca ai asa emotii pentru ca il placi, sigur va aprecia si va ajuta in relatie. Comunicarea e totul in relatie si in viata, totul se rezolva prin comunicare si lipsa ei creeaza majoritatea problemelor.

| Turbo223 a răspuns:

Hehe,de ce ar avea ceva intre o fata de 16 ani si un baiat de 15? Este foarte bine. Daca el ar fi avut 12 ani sau 13 ani (desi nu cred ca te-ai uita la un baiat de varsta asta, atunci ar fi fost o problema). Cum sa scapi de emotii? Hmm...ei bine nu poti scapa chiar din prima, e mai greu aici.Se vede ca il placi mult dar aveti doua personalitati diferite, dar nu este nimic rau. Poate ca prietenul tau adora fetele mai rusinoase avand in vedere ca presupun ca ti-a observar rusinea happy Incearca sa gandesti mai pozitiv si sa tragi aer in piept, sa fi putin mai indrazneata (nici foarte) pana la urma, nu este sfarsitul lumii.Sincer,acum stau si ma gandesc daca tu peste 4 ani o sa il mai cunosti...bineinteles,acum il placi mult dar nu trebuie sa gandesti ca si cum ar fi sfarstitul lumii daca te rusinezi sau te faci de ras putin, nu este ok sa gandesti asa si cu cat gandesti asa cu atat emotile negative iti strapung trupul, incepi sa tremuri cum ai spus si tu si simti un fior in corp, o senzatie de frica. Nu trebuie sa traiesti cu frica, asa nu vei scapa de emotii.Depinde doar de tine; D!