Euzic ca la varsta ta sa ai alte preocupari, sa lasi naiba baietii, eu la varsta ta citeam, ma uitam la filme...ce viata...
acum la 12 ani prieten, iubit, bine ca nu zici de sex...
daca se uita la tine asta nu inseamna neaparat ca ii place de tine.dar ca o fata ce esti trebuie sa iti dai seama daca te place sau nu... daca nu iti dai seama lucrurile astea sau ai dubii, inseamna ca nu esti pregatita.zau asa...
have a good life!
Eu zic ca la varsta ta sa ai alte preocupari, sa lasi naiba baietii, eu la varsta ta citeam, ma uitam la filme...ce viata...
acum la 12 ani prieten, iubit, bine ca nu zici de sex...
daca se uita la tine asta nu inseamna neaparat ca ii place de tine.dar ca o fata ce esti trebuie sa iti dai seama daca te place sau nu... daca nu iti dai seama lucrurile astea sau ai dubii, inseamna ca nu esti pregatita.zau asa...
have a good life!
Da se poate sa te placa si sa fie timid
Mai bine vorbeste tu cu el si intreaba-l daca te place sau nu
Eu cred ca nu esti pregatita pentru o relatie serioasa, din moment ce nu esti destul de curajoasa pentru a-l intreba chiar tu de sentimentele lui. Sfatul meu este sa iti iei inima in dinti si sa il intrebi ce simte pentru ca altfel vei ramane cu indoiala. Sper ca te-am ajutat. \\fundita?\\
Ori lui Cosmin ii place de tine si nu vrea sa stai cu Vlad.Ori Vlad te place si el si vrea sa ti-o spuna in fata ca ii este rusine de Cosmin.bft Fundita? plz
Baietzii au intotdeauna "creierul cu 2 ani sub o fata"adica se maturizeaza mai tarziu
Si cred ca asta e motivul.Este timidSi singura solutie este sa nu te mai iei dupa altii, poate ceea ce spun, spun din ciuda.Tu incearca sa vorbesti cu el! Fa tu primul pas!