| marius1911 a întrebat:

As vrea sa va intreb pe oricare dintre voi ce faceti atunci cand persoana iubita pleaca de exemplu intr-o excursie fara ca tu sa ai posibilitatea sa mergi cu ea. Si mai ales daca e vorba si de o relatie la distanta si la timpul ala de o saptamana de exemplu in care nu va vedeti se mai adauga o saptamana. Eu pur si simplu ma tot gandesc cat de dor o sa imi fie de ea, stiind-o mai departe de mine. Ce se poate face in aceasta situatie ca sa nu fi cu gandul tot acolo, sau sa te tot intrebi mereu : oare ce face, oare unde e? Cum se poate trece peste o situatie de genul asta, ce sugerati, ce sfat imi dati.

5 răspunsuri:
| BTWIN a răspuns:

Vorbeste mult si des la telefon happy

greece12
| greece12 a răspuns:

Umpleti timpul cu lucruri care iti plac cu adevarat sau cu lucrurile mereu amanate,uite,de cat timp iti doreai sa vezi cutare film sau vroiai sa-ti faci ordine in sertare,de exemplu!
Considera ca ai o mica vacanta,cam nostalgica ce-i drept,dar si un punct de incercare si de reimprospatare a relatiei!
Pentru ca,dupa intoarcerea ei, dorul acumulat o sa va dea emotii si bucurii pe care nu le-ati mai simtit si totul va fi din nou minunat!
Pe urma, daca chiar nu rezisti, fa un blog sau un clasic jurnal, in care sa scrii.Tot ce-ti trece prin minte!
Este un martor tacut,un prieten atat de fidel care nici macar nu te judeca si,in plus,la intoarcerea ei,ii poti da jurnalul sau link-ul si va intelege si ea ca ti-a lipsit cu adevarat.
Oricum,doua saptamani nu sunt un capat de tara,numara zilele, fa-ti un amr si educa-ti rabdarea, imi place faptul ca te nelinisteste atat de mult lipsa ei, inseamna ca o iubesti mult si nu-mi ramane decat sa iti doresc ca si dragostea ei sa fie la fel de mare!happy
Ai rabdare, trec doua saptamani!happy

| Zenithf a răspuns:

Pentru situatii din astea exista prietenii. Iesi si tu cu baietii, mergi la un meci, la o cursa, beti minim 2-3 beri de persoana, jucati un CS ori Warcraft ori orice altceva. Viata nu se invarte numai in jurul scolii/serviciului si a persoanei iubite.
Si o consolare: sunt doar doua saptamani, altii pleaca in strainatate si nu se vad cu persoanele iubite decat din Pasti in Craciun.

| consilierultau001 a răspuns:

Comunicati mai mult si incercati sa gasiti solutii pentru a merge impreuna in excursii

| DeeaMarry a răspuns:

Am vazut mesajul trimis odata cu cererea de prietenie. Cu ce te-as putea ajuta?