Ai rabdare! Daca ar putea sa fie ceva serios va veti reintalni. Doar ai rabdare! Bafta!
Sa fie! Multumesc pentru raspuns!
Jumatatea vietii tale cand o vei intalni vei avea sansa sa vorbesti fata in fata cu el fara inhibitii. Asta a fost un contratimp ce zici tu.
Parerea mea este ca de fapt interesul tau e nascut din dorinta de a te plimba cu masina vecinului. Omul s-ar putea sa fie casatorit, mult mai in varsta decat tine, un fustangiu care avand masina, o intoarce,, la agatat,,. Vezi-ti de drumul tau fara asemenea curiozitati,, automobilistice,,.
Nu ar trebui sa faci asta, in primul rand intereseaza-te cine este el, cum il cheama, ce fel de persoana e, nu uita k exista multi care numai din interes fac asa, nu se stie, nu te risca k numarul de telefon, incearca sa faci cunostiinta k el prin alta cale, cauta un facebook ceva, un id de mess, cunoaste-l, apoi ajungi la mai mult.Nu poti sa-ti dai seama daca a fost dragostea la prima vedere sau nu
Multumesc pentru raspuns! N-am idee cum il cheama, doar l-am vazut si atat. Nu am schimbat nici o vorba, mai multe nu stiu despre el. Cu numarul era doar o idee( findca alta nu am avand in vedere situatia) insa n-o sa trec la actiune pentru ca am simtul penibilului mult prea dezvoltat + ca am si o varsta la care nu se mai face asa ceva.
KatiMe27 întreabă: