anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tpu.As vrea sa va pun o intrebare dar sa nu radeti.Pana la 19 ani nu am avut nicio relatie serioasa cu o fata a fost relati doar asa la caterinca din partea fetelor,eu ma purtam frumos cu ele le scatem unde vreaiam unele si dupa o saptamana se taia firul,imi doresc sa cunosc o fata sa ma aprecieze cu adevarat si sa nu isi bata joc de mine sau sa se folosesca de mine,cum as putea sa gasesc o aseamea fata, cel bun raspuns castig o funda si un cadou de paste.

Răspuns Câştigător
| RalucaOxii a răspuns:

Asta depinde doar de tine.

1 răspuns:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Fata potrivita ai s-o intalnesti cand ai sa te astepti mai putin. Intre timp poti sa mai iesi cu fete care iti plac, dar fara a te avanta prea tare. Mai pui mana pe-un picior, te inveti sa vorbesti cu o fata, poate mai mult... Intelegi ce zicwinking
Cand o sa ai o atitudine relaxata, si o sa ai rabdare sa cunosti si te lasi cunoscut in compania unei fete, atunci veti vedea amandoi dincolo de aparente.
Cand esti stresat si disperat sa faci o impresie buna cu orice fata, nu esti suficient de sociabil, si fetele nu inteleg mai nimic din persoana ta, de aia fug, nu gasesc nimic care sa le atraga, pentru ca tu te ascunzi, de frica sa nu descopere ceva ce nu le va place.
Nu dispera, ai doar 19 ani, poti sa te joci si sa descoperi fel si fel de fete de acum incolo, ca insuratoarea nu vine cu japca, si oricum mai ai destul pana acolo.
Succes!