Uite eu am iubit de un an si 8 luni. Ne iubim foarte mult, pot sa spun ca il iubesc enorm, iar eu sunt indiferenta cu el uneori, asa spune el si eu il cred. Chestia e ca nu stiu de ce sunt asa, alteori sunt orgolioasa si ma mai iau de el din nimicuri dar il iubesc, si pentru ca ma crede, relatia noastra merge. Asa e firea mea, nu stiu sa arat prea bine ce simt. Poate asa este si el, si poate chiar te iubeste daca a stat 1 an jumate cu tine, sti si u ca baietii nu prea au rabdare si vor multe deodata, dar uite el cat a stat cu tine, deci te iubeste. Asa e felul lui de a fi. Asta e. Iarta-l, lasa de la tine daca vrei ca totul sa mearga.
Se poate ca asa sa-i fie caracterul.schimbat-or.
Sincer nici eu n-as putea sa fiu vesnic dulce si atenta. Orice om mai are si scapari.
Incearca si tu sa apreciezi mai mult momentele in care se comporta cum iti place tie.SI asa, de schimbat nu ai cum sa il schimbi.
Sau mai e posibilitatea a 2-a. Daca zici ca devine asa brusc indiferent-sa isi aminteasca ceva care pe moment sa il indeparteze de tine.
Intrebare sau intrebari
Ma rog...deci poate ca ai dreptate unii baietii fac asta pentru a nu ne da seama ca ne iubesc prea mult si apoi sa profitam, am fost in locul tau si i-am dat papucii pentru ca prea o lungea, iar apoi ne-am impacat si mi-a demonstrat ca ma iubeste si de atunci a fost atent cu mineasta ar fi ceva dar sa nu cumva sa nu va mai impacati, deci mai bine nu face asta, poarta o discutie cu el, dar inainte spune-i "stiu ca te-am ma-i intrebat asta dar chiar nu inteleg de ce cateodata esti indiferent cu mine"si daca o sa-l apune nerviiil lasi in pace si nu-l mai bagi nici tu in seama ca sa se puna si el in locul tau, si sa ajunga sa te intrebe"dar de ce nu ma-i bagat in seama?"
Bafta!
Am patit si eu asa, am fost indiferenta si acum imi pare rau. dar invatam din fiecare greseli ale fiecarei relatii pe care le-am avut. Tu fal sa inteleaga ca nu o sa iti bati joc de el daca iti arata mai mult ca te iubeste, si spune-i ce simti, spune-i ca te doare, sau nah ce simti tu in legatura cu asta.