Draga mea eu cred ca sunt mai mica decat tine dar stiu ce inseamna sa suferi din iubire inca sufar stiu cum e sa nu il poti scoate din minte...si da ai dreptate iubesti cu adevarat doar o data in viata...
sa iti zic ca ai gresit la faza cu culcatul cu prietenul lui nu are rost sti si tu foarte bine unde ai gresit insa cand suntem indragostite parca suntem oarbe nu vedem decat ceea ce inima doreste sa vada
e o poveste spendida de iubire adevarata mi-au dat lacrimile cand am citit
eu cred ca ar trebui sa iei o pauza de la relatia ta actuala nu lunga dar o perioada de timp si sa pleci undeva in vacanta sau sa te detasezi putin de situatie daca ma intelegi o perioada scurta de timp sa zic o luna? in aceasta perioada sa iti pui ordine in ganduri sa incerci sa nu te mai gandesti la el pentru ca desi il iubesti te-a ranit prea mult cred ca perioada asta te-ar ajuta si ar trebui sa incerci sa il iubesti pe prietenul tau actual iar daca nu reusesti eu zic ca ar fi bine sa va despartiti pentru ca sa nu i faci rau
eu ti-as recomanda cartea:Arta impacarii o am eu pe calculator si daca o vrei lasa-mi adresa ta de e-mail ti-o trimit cu cea mai mare placere
cartea nu e doar despre, metoda de impacare cu fostul iubit dar e si despre modul in care poti sa uiti o persoana si sa depasesti depresia prin cateva trucuri psihologice simple chiar te-ar ajuta foarte mult
ai grija de tine si incearca sa il dai uitarii
te pup:*
ps:lasa-mi adresa pentru a-ti trimite cartea
Nu nu fac misto imi pere atit de rau pentru tine daca as putea crede-ma ca asi fi schimbat viata ta dar nu pot atit de rau imi pare daca vrei da-mi si mie idu tau ca sa putem vb a si nu sunt vreun baiat care e dala.
, sau vreuna care sa idu si sa faca misto dar sper sa nici tu sa nu fi genu
Traieste in prezent. In viata nu poti iubi decat o data? De unde ai scos-o si pe asta? Oare nu apar in viata ta baieti care te iubesc si sunt superbi iar tu ii dai la o parte pentru o amintire? Trezeste-te!
AlexEjmecheru întreabă: