| anananana a întrebat:

as vrea sa va rog sa imi dati un sfat.sad ce sa ma fac cu prietenul meu. avem 4 luni impreuna si de la un timp a inceput sa dea in mine si sa ma scuipe, chiar de fata cu prietenii lui.sigh intr-o zi chiar mi. a spart ochelarii. nu stiu ce sa fac, va rog sa ma ajutati. tin foarte mult la el sigh multumesc./fundita'

Răspuns Câştigător
| ciresicaSiatat a răspuns:

Tii foarte mult la el,si ai uitat de tine,daca permiti sa fii lovita si umilita inseamna ca nu te respecti absolut deloc, undeva in adancul tau stii raspusul aceste intrebari, daca abia dupa 4 luni te loveste peste un an ce se va intampla? consider ca meriti ceva mai bun, iubirea mai presus de orice inseamna respect, deci parerea mea e ca ar trebui sa nu stai alaturi de un animal,:*

19 răspunsuri:
| ThePunisher a răspuns:

Te desparti de el! Un asemenea animal merita sa moara singur pe lume, fara prieteni, si mai ales fara iubita!

| Piticutsss a răspuns:

Dragostea e oarba. Desparte'te de el, chiar daca il iubesti. Tie chiar iti place sa te jigneasca, sa te bata, si etc? Mie nu mi'ar place sincer. Nu mai fii asa oarba, ca nu ai de castigat prin asa ceva. Daca acum te loveste, peste ceva timp va fi si mai rau. Incearca sa iti impui si tu anumite "reguli" pe care le ai tu. Eu nu stiu la ce m'ai stai cu el. Lasa'l, nu te merita straight face

| briosicabriosel a răspuns:

Iubit'O tu ti la el. da el tine la tine. eu nu inteleg de ce femeile trebuie sa fie baytaia de joc a barbatilor... dupa punctul meu de vedere au aceleasi drepturi. drepturi egale. partasestel ce sa faci nu vezi ca isi batejok de tine
?

| chelie91ptm a răspuns:

Daca te bate singura cale sa il uiti. Stiu ca e greu, dar decat sa suporti bataile lui mai bine suporti despartirea.

| TeIubesccc a răspuns:

Pff. E urat ce face. De fapt, urat e putin spus. E ingrozitor. Tu chiar vrei sa suferi in continuare din cauza comportamentului lui? Eu zic sa o termini cu el. si cat mai repedehee hee

Răspuns utilizator avertizat
| YoYoLicious a răspuns:

Ce sa faci? Da-i papucii.god.

| HISTORY_5103 a răspuns:

Iti place sa fi umilita? Iti place sa vezi cum toti se uita la tine si rad? Da da-o in **** mea de iubire,asta e iubire fata? Iubire e cand amandoi tin, si mor pentru persoana iubita, nu cand el vrea doar sa te **** si sa te bata.Aceasta intrebare nu are rost, observ ca nu stii ce-i iubirea+ imi cer scuze pentru cuvintele jignitoare, dar aceasta intrebare m-a enervat la culme.

| anananana explică:

Va multumesc la toti

| nico6 a răspuns:

Buna in cearca sa vb cu el ca nu are un comportament normal iar daca nu vrea sa sa schimbe, parerea mea paraseste-l pentru ca nu esti obligata sa suporti astea.gandestete ce se va intampla daca relatia va continua tot asa poate va casatoriti si atunci ce vei fi sacu lui de box, inteleg ca il iubesti si ii greu dar cred ca asa ii cel mai bine.ai grija de tine nu te lasa batjocurita esti om si ai niste drepturi.pa,pa

| Krista_2861 a răspuns:

Spune-i "pa"o sa-l uiti tu mai ales daca mergi prin cluburi o saptamana. uiiti de tot

| MrSaxoBeat_8951 a răspuns:

Incearca sa fii blanda cu el ...asa e cand consumi etnobotanice in exceswinking

| yomisam a răspuns:

De ce mai il mai placi dupa ce te-a scuipat? sa scuipi o fata, ce josnic din partea lui. daca te-ar iubi macar un pic nu te-ar bate!
desparte-te de el pentru ca el nu te merita! iti irosesti timpul cu el! gandeste-te ca daca (poate ) te maritzi cu el iti va administra bataie in fiecare zi. nu merita sa duci o astfel de viata.

| theGirls a răspuns:

In nici un caz sa nu mai stai cu el, daca tot da in tine, te mai si scuipa, cineva care te ubeste nu face asa, nah acum e alegerea tha, te-am pupat kiss

| michael5813 a răspuns:

Cum adica nu sti ce sa faci!? pai tu esti chiar asa prostuta? sau esti masochista!? habar n-am ce varsta ai dar iti recomand sa iti vezi de altele si sa uiti de fraier!

Răspuns utilizator avertizat
| VampireDreamer a răspuns:

Cum poti tine la o astfel de persoana nu stiu. LASA-L!

| supermiky a răspuns:

Dai papucii time out. Clar ca nu te merita no talking.

| BoteAlex a răspuns:

Nu cred ca mai ai vreun motiv sa tii la el, atata timp cat da in tine, si te face de ras in fata intregii lumi