Mama ta e cam comunista
am iubit de la 13 ani nu stiu cati ani ai
dar pe mine nu m-a interesat niciodata parerea mamei mele
am facut numai ce am vrut dar ea oricum m-a lasat sa am iubit
si pe bune? nu te lasa sa ai iubit pana vei fi majora
si altele fac sex la 15 ani si parintii lor stiu cred ca vei face 18 ani si vei fugii daca pana atunci nu te lasa sa faci ce vrei
pai fa ce vrei altfel n-ai cum so convingi
Pentru inceput ar trebui sa bati apropouri legate de iubit, spune-i ca te intelegi bine cu acest baiat si ai vrea sa-l ai ca iubit[si vezi reactia mamei]daca nu e de acord nici in ruptul capului nu iti mai ramane decat sa ti secret aceasta relatie
Pune-o in fata faptului implinit. Adica pur si simplu ii spui ca ai iubit. Nu va avea de ales. Va trebui sa accepte ca ai crescut si sa te inteleaga.
Apropo, cati ani ai?
PS: Nu uita sa ii spui ca il iubesti! Isi va da seama ca nu prea mai are ce sa faca, ca trebuie sa te lase sa te vezi cu el, pentru ca altfel tot o vei face pe ascuns.
Serus asa face si mama mea imi i-a telefonul din mana cand suna cineva sau cand primesc sms si cand vreau seara sa revizionez mesajele de dragoste sa pot adormi in pace eu trebuie sa le sterg cand le primesc! Fao pe mama ta sa-l placa! Adu subiecte legate de el! Spune-i ca e harnic ca vorbeste frumos ca merge la biserica etc si fai o parere buna despre el! Bafta! Si incearca sa-i spui despre iubitii prietenelor tale pe ocolite si sa-i sui de exemplu:As vrea sa merg azi la Ana dar ea e in parc cu prietenul! Oricum succes si eu sunt in aceeasi situatie!:*
Poi daca tu chiar il iubesti spune-i mamei tale mama eu il iubesc si ori care va fi decizia ta eu nu o pot schimba il iubesc si gata crede-ma fa-ti curaj si spune-i asta si mai spune-i ca sa il vada asa cum il vezi tu pe el de treaba si ASTEA FUNDA?