| Deliaa94 a întrebat:

Bună TPU! As vrea sa zic o situație cu care ma confrunt, de câteva zile un băiat îmi tot scrie pe la 21 seara și ma tot invita la el, l-am tot refuzat zilele astea spunandu-i ca nu pot, ca am treaba. În decursul zilei nu ma cauta c doar spre seara. Ori e bătut în cap ori chiar nu înțelege dacă l am refuzat de atâtea ori e clar ca nu vreau sa merg acasă la el. Voi ce ziceți? Ce mesaj as putea sa ii trimit sa l fac sa înțeleagă ca nu vreau sa mai îmi scrie și să-mi facă invitații la el acasă. Mulțumesc. E deja stresant.

9 răspunsuri:
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

De ce nu îi dai block?( îl vezi în real? Sau? )
Acum poate nici tu nu ai fost prea clara pentru nivelul lui de gândire( chiar dacă se înțeleagă din atâtea " amânări " ca nu vrei sa ai de a face cu el) = îi spui frumos, mă băiatule nu te plac, nu vreau să ne întâlnim și încetează cu insistentele ( simplu, evident poți sa formulezi altfel, mai frumos, dar cred ca ajunge și atat ), dacă tot insista și după asta este clar ca nu știe să renunțe și tu reprezinți pentru el o " atracție " doar pentru simplu fapt ca " tot îl refuzi".

| Deliaa94 explică (pentru Alexia999997777777777777):

Mulțumesc,da asa am sa procedez. Faza este ca ma deranjează ca în timpul zilei nu îmi trimite nici un mesaj, și sta mai mereu online, sau măcar sa inițieze o întâlnire afara undeva și la o ora mai decenta.

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru Deliaa94):

Cel mai bine te detașezi, persoana potrivita își face timp sa te caute, crede-mă( restul sunt doar scuze).
Pana și aia în timpul războiului, le scriau scrisori " iubitelor", chiar dacă erau destul de ocupati, restul sunt doar scuze( mai ales în ziua de azi când ai telefon și nu trimiți chestii prin posta)

| sammie a răspuns:

Nu mai vorbi cu el.

| bogdanbucur a răspuns (pentru Alexia999997777777777777):

Esti sigura de aceasta afirmatie?
avem 7 ani impreuna si am fixat incluiv data nunti, dar pe timpul zilei iti zic sincer, nu cred ca schimbam 3 vorbe, de ce?
Pentru ca pur si simplu timpul nu ne permite acest lucru doar in pauza de la job, pauza care ce crezi nu coincide, iar in functie de job-ul pe care il ai exista posibilitatea de a nu avea acces mereu la telefon sau posibilitatea de a sta cu acesta in mana pentru mesaje.

Dar asta nu schimba cu nimic ceea ce este intre mine si ea. amandoi stim ca in momentul in care vom ajunge seara acasa va fi totul perfect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Dacă aș fi în locul tău, l-aș bloca și nu mai vorbesc cu el. Există o mulțime de oameni pe rețelele de socializare care nu au nimic de-a face cu viața și enervează lumea. Sau pur și simplu spune următoarele cuvinte:

"Bună! Te rog să mă ierți pentru ceea ce am de gând să spun, dar simt că trebuie să o fac. Deja mă enervezi foarte tare cu întrebările și răspunsurile tale fără sens. Să știi că dacă ți-am spus că nu vreau să ies cu tine, nu o să ies pentru că nu cedez la toți proștii de pe internet! Știi că acum îți pierzi timpul degeaba trimițându-mi mesaje să ies cu tine? Nu ies si gata! daca vrei, caută alte fete pe internet sau in viața reala, dar nu mai vorbi cu mine ca oricum nu voi ceda, cum am mai spus! Dacă te-am jignit, îmi pare rău, dar sa știi ca nu e frumos sa îmi scrii sa ies daca nu vreau sa o fac."

Poți copia și lipi acest răspuns în chat-ul vostru. Odată ce a văzut mesajul, blochează-l

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru bogdanbucur):

De înțeles sunt și job-uri unde ai un program încărcat, totuși este foarte indicat sa ii explici acest lucru persoanei cu care formezi o relație.
Dacă nu primești o pauza la locul de munca, deja înseamnă că profita de tine patronul, un loc normal de munca are și o pauza de o ora sau măcar câteva minute, unde poți manca, poți sa bei apa, socializezi cu restul, stai pe telefon( nici 2 min nu îți ia să spui " bună, am o zi foarte încărcată, discutam după ce ies, sau când pot), ca nu în toate cazurile locuiești cu persoana " iubita".
Și asta este strict părerea mea ( sunt cazuri și cazuri, într-adevăr când ești foarte solicitata la locul de munca poate nu ai chef de absolut nimeni și nimic, dar totuși).

| dullcat a răspuns:

Buna.Suna ca si cum doar vrea sex. Daca era decent te-ar fi invitat in oras in timpul zilei.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Simplu! Persoana care o considerăm intrusă în viața noastră, o punem la punct sunând la 112 și reclamând situația în care ne aflăm.
Pe scurt, la următoarea conversație îi spui că dacă nu încetează să mai scrie, vei apela la autoritățile statului și îi vei face plângere pentru hărțuire.
NU înțelege de vorbă bună, va înțelege cu citatul la poliție pus în cutia poștală.