Stiu cum te simti! asa mi s-a intamplat si mie mai demult [faza cu "te iubesc" si pe mine sa ma ia plansu']
in momentu asta semanam la altceva...eu sunt cu prietenu' meu de 1 luna si 1 saptamana si nu simt nimic pentru el! sunt confuza...nu stiu daca am tinut de fapt de cand sunt cu el, stiu insa ca am mai fost de 2 ori impreuna si ca am ajuns sa il venerez pentru cat de bine arata. poate parea ca sunt o fata superficiala, materialista, dar, in acest moment nu pot spune ca simt mai mult decat atractie pentru el si stiu ca numai atractia exista intre noi. fara iubire o relatie nu va rezista asa ca stiu ca nu mai este mult pana sa ia totu' SFARSIT. si asa nu stiu cum am ajuns sa fim imp de 1 luna cand el nu a mai fost cu nici o fata mai mult de 2 saptamani!
in cazul tau. undeva in suflet iti pasa de iubitu tau dar nu mai este DRAGOSTE. el ar trebui sa stie decat sa aiba parte de o despartire lenta si dureroasa in care tu sa te distantezi, el sa simta si sa'l ranesti foarte tare!
spune'i ca ar fi buna o pauza, vezi cum te simtit fara el si pe parcurs te descurci singura!
bafta.
Cred ca e doar dependenta nu vreau sa il fac sa sufere tin enorm de mult la el dar doar ca la un amic adica la inceput nu stiu era altfel acum cand il vad nu mai simt fluturasii aia si nu stiu nici senzatia de mi-e dor de tine totu e sec si am incercat sa facs a fie ca la inceput dar parca totu se duce pe apa sambetei
Nu e vina mea ca simt toate astea Sentimente de ****
sunt ff multe amintiri dar nu ma ajuta cu nimic (
Chiar el zicea nimic nu e pentru todeauna
Nu stiu vreau sa fac asta chiar daca o sa plang o sa imi treaca
NU vreau sa il mint pentru ca merita sa stie adv pentru ca o sa isi gaseasca pe cineva care o sa tina din nou la el
Asa fac rau la amn2 pe el ca il mint si pe mie ca nu sunt sincera cu mi
Stiu ca e greu mie ff greu
Nu`imi place sa ranesc persoanele la care tin, dar asa cred ca e cel mai bine
Nu stiu e un instinct
Asta noapte nu am dormit deloc l`am visat plangand
Sper sa fie ok!
Imi pare rau.sincer ma urasc!
NU am ce face :-
Salut,
O parere. 7 luni e un fleac. alti stau zeci de ani si se despart. Ar fi momentul sa ii spui adevarul, apai sa il faci sa inteleaga ca pur si simplu asta e. viata merge inainte. Totii suferim la un moment dat din iubire si asta nu o singura data. Iubim. nu iubim suferim, la un bun sfarsit experienta isi spune cuvantul. Succes
Totusi sunt 7 luni. Dupa ce o sa te desparti de el o sa vezi ca iti e greu.Acum ai impresia ca tsi la el doar ca la un amic pentru stati zilnic impreuna. Dar nu este asa, il iubesti dar nu iti dai seama.Am trecut si eu prin din astea si stiu cum e.Eu zic sa ramai cu el pentru ca lucrurile se vor schimba in curand.
Bafta :*
Ar trebui sa fii sincera cu el!^_^
Stii cum e ADEVARUL doare dar asta e.
Pune-te in locul lui ai prefera sa fii mintita sau ai accepta realitatea?
Usor nu o sa-i fie te asigur pentru ca te iubeste, dar viata merge mai inainte.
Insa nu pot sa cred ca nu mai tii deloc la el, poate ar trebui sa faceti o pauza si atunci ai sa te convingi cu adevarat daca mai simti ceva sau nu pentru el.
Acum este alaturi de tine, vorbiti, va intalniti nu are cum sa-ti fie dor, dar poate daca va trece un timp vei realiza ce sentimente ai
Fii sincera cu el
Nu ai de ce sa te urasti, asta e realitatea, acceptam si mergem inainte.
Iar 7 luni nu-i chiar asa mult, sunt pers care dupa 20 d ani de casnicie realizeaza ca nu se mai inteleg, si fiecare o ia pe drumul sau.
papa;-*
Pai ar fi momentul sa i spui ca timpul trece si el o sa te iubeasca mai mult si o sa sufere din cauza ta cum s ar zice ca tu ai fost cea care l ai lasat sa te iubeasca