| 4ever_5725 a întrebat:

Buna TPU as vrea si eu sa stiu cum se sterg intrebarile puse aici pe TPU ca maine ma controleaza mama peste tot si nu vreau sa le mai vada.

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu se șterg până mâine!
Pui link-urile aici: http://www.tpu.ro/contact
Succes!
Pa, pa.

| ascovit a răspuns:

Cum sterg o intrebare pe TPU?
Daca ai una sau mai multe intrebari pe care doresti sa le stergi trebuie sa trimiti un mesaj folosind formularul de "Contact". Mesajul trebuie sa contina adresa de email cu care te-ai inregistrat precum si link-ul intrebarilor pe care doresti sa le stergi. Intrebarile pot fi sterse doar in termen de 48 de ore de la postarea lor. Daca acest termen este depasit, dar totusi se doreste stergerea intrebarilor, acestea nu vor mai fi asignate contului tau insa vor aparea in continuare pe site ca si cum ar fi puse de un utilizator anonim.

Sursa: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

| Barbiiie95 a răspuns:

Daca te-a mancat in c.r sa ii spui m.tii ca ai cont pe TPU.

| numedeutilizator a răspuns:

Ba da se poate stergehappy deci intrii in intrebarea pe care vrei sa o stergi. si dai click pe "continut obscen/ilegal, carcacter irelevant, sau daca nu neinteligibil sau spam" dupa ce ai dat clik pe una din ele, dai click pe RAPORTEAZA, este mai in dreapta. apoi trebuie sa scrii ca vrei sa stergi intrebarea si in maxim 5 minute primesti un e-mail de la TPU in care iti confirma ca ti s-a sters intrebarea. bafta. happy fundita?
happy

| Jocker_6571 a răspuns:

Poti sterge acest cont, facand altul, si pui cateva intrebari stupide pe acel cont tongue

| τττ a răspuns:

Draga 4ever_5725, mama ta stie parola de la TPU-ul tau? Daca nu, de fiecare data cand nu stai la calculator da-te pe Log Out.Dar daca o stie poti sterge intrebarile.Jos,sub notificari in chenarul alb apare Intrebarile mele. Apasa pe butonul,, Sterge"dar trebuie sa confirmi prin emai-l.Intrebarea va ramane pe TPU, dar nu o sa mai apara ca tu ai pus-o ci un Anonim.Bafta!

Întrebări similare