| emchristina a întrebat:

Buna TPU
as vrea si eu sa va povestesc o particica din viata >meahappy... poate aveti ceva sfaturi pentru minebig grinhappy
Acum cam un an am reluat legatura cu un coleg din generala. Si culmea m-am indragostit de el. Vorbeam foarte mult prin mesaje si pur si simplu ma dadeam la el si el la mine. Din tot ce vorbeam aveam impresia ca lui ii place de mine. Anul trecut de Pasti am mers la munte si m-am dus la discoteca fiind sigura ca o sa iasa ceva:X. Dar acolo mai toate fetele dupa el si de fiecare cand ma apropiam de el venea cate una si pur si simplu se baga intre noi. Tot in seara aia am aflat ca el de fapt are prietena si m-am suparat rau. In urmatoarea zi mi-a trimis un msg big grinsi l-am intrebat de ce m-a facut sa pierd timpul cu el daca avea prietena. de ce nu mi-a zis. Ba chiar i-am zis ca imi place de el (nu am mai zis asta nimanui) si el a zis ceva de genu "trebuia sa-mi fi zis mai repede" ne-am certat si de atunci am incetat si cu mesajele. Am zis ca hai sa nu ma bag intre ei si sa-i las in pace. Toata vara nu am mai stiut nimic de el fiindca plecase in spania. La sf verii i-am trimis un mesaj si culmea mi-a raspuns si am inceput din nou sa vorbim. Acum nu stiu daca mai are prietena ca nu l-am intrebat dar la mesaje nu imi mai raspunde mai vorbim doar pe mess. Totusi ma gandesc ca inca imi place de el si as vrea sa-l cuceresc cumva dar n-am idei...desi ma gandesc acum ca umbla cam multe dupa el si are de unde alege.asa ca nu-i pasa de minestraight face. voi ce a-ti face in locul meu? mersi:*:*

Răspuns Câştigător
| Ciresikaaa a răspuns:

Nu ii mai trimite tu mesaje asteapta sa iti trimita el,
pentru. ca poate nu ii va placea de aia nu iti raspunde,
sunt niste tipuri de baieti care le place sa cucereasca ei fetele nu inverswinking
eu l`as lasa in pace si mi-as cauta alt tipwinking
parerea mea, baftakiss

2 răspunsuri:
| ELLSSA a răspuns:

L-as lasa pe el sa ma caute, nu eu pe el. Daca ma place sa imi zica si sa incerce sa fie cu mine.

| Jelly_7813 a răspuns:

M-as gandi bine inainte sa isi mai bata inca o data joc de minebig grin.nu es sigur ca acum nu mai are pretena.
si mai mult de atat trebuie sa te gandesti bine daca chiar vrei sa il recucerestibig grintongue