anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tpu....As vrea si eu sfaturi sa ii dau unui prieten care sufera din dragoste sad el zice ca viata lui nu mai are sens ca daca ar muri ar fi bine etc...sad plisss ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| mihaelaa18 a răspuns:

Bunahappy pai in aceste momente incearca sa ii fi mereu alaturi.Sa stai langa el sa ii spui sa fie tare si puternic sa treaca peste aceasta durere.II poti spune ca nu are rost sa se gandeasca la moarte, nu este o solutie.Fiecare dintre noi am trecut prin asta si cu vointa noastra am reusit sa ne mai revenim.
Iesi pe afara cu el, mergeti la un film.Sa ii fi alaturi tot timpul.In aceste momente este nevoie sa avem pe cineva langa noi, asa putem trece mai usor peste asta si sa ne revenim.
Asa este viata, dar orice lovitura care o primim ne va face mai puternici.
Viata merge inainte nu inapoi.
Bafta si sper sa isi revina. Capul sus, sa isi stearga lacrimile si sa paseasca optimist spre viitor.Cu ajutorul tau va reusihappy

| Șhoghetăn a răspuns (pentru mihaelaa18):

Asa am sa si fac... incerc asta de ceva timp.

| mihaelaa18 a răspuns (pentru Șhoghetăn):

Eu sper sa reusesti si si sper ca si prietenul tau sa isi revina si sa fie mai bine:*

13 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Cand pierzi persoana pe care o iubesti cel mai mult, langa care ai trait unele dintre cele mai frumoase momente, parca se naruie toata lumea ta. Se intampla ceva in creier ce nu poti schimba tu din exterior.Iti spun din experienta ca sunt in aceeasi situatie ca el.Acum nu imi pasa de mine, de nimic din ce se intampla in jur. Si mie mi-ar fi mai bine daca nu as exista, insa asa e dragostea. Daca nu iubesti, nu suferi. Va trece candva, explica-i si lui asta.Sufletul se vindeca cu timpul

| Șhoghetăn a răspuns (pentru DNSK):

Asa e si el.sad...si incerc sa ii explic si tot nu vrea sa intelegea...sad

| diesel94 a răspuns:

Eh, asa ziceam si eu acum 3 saptamani, ca viata mea nu mai are sens fara ea. timpul le rezolva pe toate eu deja ma simt mult mai bine dupa 3 saptamani

| Liviucu a răspuns:

Daca ceri de la noi sfaturi inseamna ca esti un halal de prietena...

| Șhoghetăn a răspuns (pentru Liviucu):

laughing nu-s asawinking dar nu stiu ce s aii mai zic ca tot nu vrea sa intelegeasadcrying

| Oana92 a răspuns:

Moartea nu e rezolvarea a nimic. Sti ce rezolva sinucigasii prin fapta lor? dovedesc lasitate si isi nenoroceste familia pe viata! Lumea asta e plina de femei, nu le-a cunoscut pe toate ca sa isi dea seama ca nu merita niciuna si sa moara pentru asta. Viata e o lupta care trebuie dusa pana la sfarsit!
Daca continua cu aceste afirmatii/comportamente recomanda-i un psiholog inainte sa fie prea tarziu!

| Șhoghetăn a răspuns (pentru Oana92):

laughing)))))))))))))))) nici in halu asta cu psiholog... vad ca si'a revenit.big grin

| iuliana2002 a răspuns:

Cati ani ai si el cat ca sa pot raspunde intrebarea? dau mesaj ajutator! funda daca dau raspunsu bine prin mesaj

| Șhoghetăn a răspuns (pentru iuliana2002):

18 si fata avea 15.

| cccccclowerrrrrrrrrr a răspuns:

Spune-i ca viata merge inainte! ia nu e singura fata de pe pamant.

| Șhoghetăn a răspuns (pentru cccccclowerrrrrrrrrr):

I-am spus si degeaba. o iubeste atat de mult incat era in stare sa omoare pentru ea... a si ceruto de casatorie a zis ca o asteapta ca nu e problema...sad..si acum dupa 8 luni..la dat dracu:-s