)))) da de ce nu vrei sa te dezvirginezi prin sex? e mai placut si e pe gratis
Esti nebuna? cauta-ti un partener. De ce ai face asta? sa ramai cu traume..doamne si mai si platesti pentru asta...
Pai am un partener, ba chiar logodnic insa am incercat in toate modurile posibile insa degeaba. Am niste dureri insuportabile din cauza himenului mult prea rezistent. Si mie imi este teama de aceasta interventie, insa alta solutie nu gasesc.
Este o prostie sa incercati seara de seara. Dupa prima incercare, trebuie sa treaca macar 5 zile in care sa nu incercati deloc, tocmai pentru vindecarea leziunii. E normal ca te doare daca incercati seara de seara, numai un sadic s-ar gandi sa faca asta. Lasa sa treacao saptamana, nu incercati nimic, pastreaza doar o igiena corespunzatoare. Apoi incercati din nou dar numai cu prezervatic si folosind un tub intreg de lubrifiant cumparat de la farmacie. Fac pariu ca durerea va fi minora. Nu e himenul prea rezistent, gresiti voi increcand abuziv si cu sadism (el). Toata lumea stie ca daca apar dureri la prima incercare este obligatorie o pauza. Discuta cu un ginecolog daca nu detii informatiile de baza despre inceperea vietii sexuale. Si mai tempereaza-ti logodnicul, este nebunie ce incearca el sa faca, nu are cum sa obtina altceva decat suferinta ta.
In alta ordine de idei, daca dupa ce incercati de 3 ori (cu pauze de minim 5 zile intre episoade, cu prezervativ simplu si mult lubrifiant) nu reusiti (extrem de improbabil), va trebui sa accepti costul mare al interventiei. Nu este atat de simpla, necesita anestezie si, dina pacate, costa. Cred ca se face, in Romania la maxim 3 femei pe an, fiindca de obicei deflorarea se reuseste pe cai naturale, doar cu putina rabdare si minte.
Sper sa-mi raspunzi la intrebare : Nu reusesc sa inteleg care poate fi motivatia reala a unei astfel de interventii?
Himenul meu este foarte foarte rezistent. De 4 zile incerc seara de seara cu logodnicul meu sa ma dezvirginez, insa in zadar, pentru ca am niste dureri insuportabile si pe langa asta am incercat in toate modurile posibile, insa degeaba.
Parerea mea este ca el se grabeste cand te penetreaza, daca ar vrea sa cunosca cum se face dragoste nu ai simti durere, durerea e in capul tau, daca ai simti placere nu ai simti durere, recomand https://www.youtube.com/watch?v=ZaN-gWQLCBQ
Se pare ca in raspunsul dat cu o zi in urma nu am fost suficient de convingator/explicit/clar prin explicatia mea data la cealalta intrebare de-a ta. Trebuie sa intelegi ca durerea atroce/imposibila de a fi suportat ce se produce in momentul penetrarii, adica a introducerii penisului in vagin nu se datoreaza rezistentei opuse de himen ci se datoreaza intinderii bruste si excesive si peste masura a fibrelor musculare, pe o perioada mai mare a MUSCHILOR CIRCULARI din care este constituit/format VAGINUL. Durerea insuportabila se resimte chiar si daca dispare dintr-o data himenul in cazul unei deflorari mai violente si durerea se va mentine nu doar in cazul primului contact sexual ci si in cazul celor urmatoare (imposibil de intuit cate la numar). Asa cum am prezentat in raspunsul anterior in cazul tau devine obligatorie practicarea masturbarii cu ajutorul degetelor de una singura sau ajutata de iubit, prima data cu 1 singur deget pana in momentul in care vei reusi sa-ti introduci 2 degete. Doar ulterior vei putea spera la o penetrare cu penisul care sa fie mai putin dureroasa. Este singura modalitate prin care vei reusi sa intretii un contact sexual catusi de cat acceptabil ca intensitate a durerii. Data trecuta ai afirmat ca : "Prima oara cand am incercat mi-am pus o perna sub fund, penisul a intrat aproape tot, insa cu dureri ingrozitoare. Atunci am auzit un parait ( mentionez ca nu am sangerat), dar nu am putut continua era prea dureros." Tu ai fost deflorata, himenul tau este lezat/rupt, partial sau total indepartat din moment ce penisul a intrat in totalitate chiar daca nu a urmat sangerarea. Ceea ce urmeaza sa faci/faceti in continuare este munca de largire a canalului vaginal prin intinderea lenta si in timp a muschilor vaginali prin "degetica". Este singura metoda si va este la indemana. Trebuie doar timp, mult lubrefiant si munca, munca si iar....munca. Spor la treaba.
Orice himen are 1 sau mai multe perforatii al caror rol este cel de a permite eliminarea menstrei. Nu exista ca acea gaura/perforatie sa nu poata fi largita, rupta chiar putin cate putin cu ajutorul a 2 degete. Sunt convins ca in cazul tau este de vina este canalul vaginal extrem de stramt.
Pai cel mai simplu si fara durere mod este sa cazi in sabie daca stii la ce ma refer. A da, trebuie sa fii bine lubrifiata
anonim_4396 întreabă:
Mony întreabă: