Te-ai gandit ca poate chiar nu a vrut sa te trezeasca?
Daca iubesti o persoana incearca sa te controlezi si sa nu dai papucii imediat cum dai de greu.
Totusi.23 e chiar tarziu..gainile sunt adormite de mult si s-a gandit ca poate ai adormit si tu
nu-l mai controla..nu-ti apartine, o un om in plm..nu un obiect
si nu trebuie sa-si ceara el scuze..ci tu..vezi ai grija de atitudinea asta..altfel nu va iesi nimic bun
In ce hal il controlezi. Are ora fixa xand trebuie sa te sune. Asta inseamna ca nu ai deloc incredere in el.
Daca va certati des mai bine va despartiti daca asta i prima cearta mai dai o sansa...dar asculta la mine daca in relatia voastra certurile sunt foarte dese si din banalitati mai bine desparitiva crede ma asa i cel mai bine! uite daca vrei pastram legatura si mai vb ok?
Pai catelusul tau se gandeste la tine adica nu vroia sa te trezeasca sa te superi pe el iar daca te-a ''bombardat'' cu civinte dulci te place
Intr-o relatie certurile sunt ceva obisnuit... daca nu va certati macar o data la cateva saptamani inseamna ca tot timpul fiecare dintre voi tace si inghite, trece cu vederea si cand se va umple paharul va fi o cearta urata urmata de despartire! eu sunt impreuna cu cineva de 3 ani si cei drept ne mai certam, pentru ca e bine sa stiu ce o deranjeaza si ea la fel, sa stie ce nu imi convine mie, deci daca va certati, e ceva normal!
Certurile intr-un cuplu sunt normale adica ai vazut tu vreo data un cuplu care nu sa cearta. Treci peste ai facut bine ca la-i iertat si chiar nu ai stat niciodata 5 min sa te gandesti ca poate chiar nu a vrut sa t trezeasca e o ora cam tarzie poate ca si el dormea asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi
linarkfts întreabă: