| Florentinabobota a întrebat:

As vrea si parerile voastre in legatura cu un subiect nu chiar placut deci : fostul meu prieten mi-a marturisit ca atunci cand era mai mic, 14-15 ani cam asa, nu sunt sigura avea un prieten care ii placea sa faca sex oral unui baiat ......bineinteles ca si lui! Deci eu ce sa cred...el este la fel, oare a facut-o si el sau doar l-a folosit pe acel baiat? Far eu tot nu sunt multumita de faptul ca a acceptat? sad Fundita cine imi da cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Quassaar a răspuns:

Pai dacă-i "fostul", ce te mai doare capul? În copilărie este curiozitatea sexuala este destul de intensă. Crezi ca el știa ce face?! S-a întâmplat pur si simplu. Măcar a avut curajul sa-ti povesteasca, trebuia să apreciezi asta.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate a vrut indirect sa-ti spuna ca asta vrea de la tine...
L-as intreba totusi, care-i motivul real pentru care ti-a spus aceasta chestie foarte pesonala?

| T0T a răspuns:

Bravo lui, a profitat de ocazie.

| Florentinabobota explică (pentru T0T):

Sa spunem si asa, deci nu are inclinati spre baieti?

| T0T a răspuns (pentru Florentinabobota):

Nu prea cred, altfel nu te-ar fi avut ca iubită.

| Xelon a răspuns:

Stai ca nu am inteles prietenul tau ii sugea p.a unui alt baiat?

| Florentinabobota explică (pentru Xelon):

Nu, acel baiat ii sugea p***a lui

| Xelon a răspuns (pentru Florentinabobota):

Nu vreau sa te supar dar vreau sa te intreb cum ai putut sa stai cu un baiat ca el?
Este absolut dezgustator asa ceva, sfatul meu sincer cauta-ti alt baiat unul care sa nu fie bi sexual, sincer nu te inteleg cum sa iti pierzi timpul cu un asa baiat, dar fiecare face ce vrea.

| Akup a răspuns:

Inseamna ca are ceva inclinatii... poate e Bi sexualwinking