Heey!
Daca relatia pe care o ai este asa cum o descrii, atunci esti norocoasa!
Nu e aiurea sa iubesti l 16 ani, dar iubirea la 16 ani e putin diferita fata de cea pe care o sa o descoperi mai tarziu Adica, acum nu ai capacitatea sa iei anumite decizii ( cum e cea de a-ti incepe viata sexuala) asa cum o poti face in 2-3 ani.
Sfatul meu este sa nu te grabesti. Daca baiatul despre care vorbesti e dispus sa te astepte, profita de acest aspect si asteapta pana cand te simti pregatita. Ai grija la sentimentele tale si la ceea ce simte el pentru tine.
Nu te grabi si nu te lasa influentata Nu ai de ce, lucrurile astea sunt normale si o sa aiba loc odata si-odata!
Mult succes & take care!
Kisses!
Trebuie sa o faci cand simti tu.nu mi se pare aiurea ca iubesti la 16 ani deoarece si eu iubeam nespus de mult la 16 ani ..si tin sa-ti spun ca si acum mai sunt cu respectivul baiat dupa 4 ani. ..si el m-a asteptat 1 an si ceva pana sa facem dragoste...tu fa ceea ce simti, daca il iubesti si daca sunteti de atata timp impreuna eu zic ca este ok, dar trebuie sa te gand si la consecinte.a-ti incepe viata sexuala poate duce la complicatii( de ex sa iei anumite boli sau o posibila sarcina, sa ai usturimi etc) in orice caz, daca faci pasul asta protejati-va si fii sigura ca el te iubeste si il iubesti si nu te va parasi dupe ce veti face dragoste.
Asta depinde doar de tine, cand te vei simti pregatita sa o faci. sunteti de ceva timp impreuna insa daca nu vrei nu o face din obligatie, deoarece vei regreta mai tarziu.
Poate crezi ca raspunsul meu este unul prostesc vremurilor noastre dar este cel mai bun posibil.Nu intretine relatii sexuale cu nimeni deoarece este mare pacat in fata lui Dumnezeu. Poti face asta numai dupa ce te cununi la Sf. Biserica.Altfel nu deoarece este mare pacat. Spune-i asta si sigur o sa inteleaga.
Daca tu esti pregatita si crezi ca el este alesul, de ce nu? Acest pas trebuie sa va apropie, sa aveti mai multa incredere unul in celalalt, sa va uniti corpulrile
Cineva a spus la 18 ani, nu exista o varsta anume pentru asta. Cand simti atunci o faci. Este clar ca te iubeste, adica ti-a spus ca o sa te astepte. Cand simti tu, atunci o vei face.
George0197 întreabă: