| andreea79 a întrebat:

Buna TPU as vrea va intreb ceva dar va rog frumos sa nu ma judecati gresit sau sa-mi lasati raspunsuri rautacioase.
Am 16 ani si iubitul meu are 17 suntem impreuna de 10 luni ii cunosc familia si el pe a mea ne intelegem foarte bine si intre noi nu exsista certuri grave ca de exemplu ( m-a inselat, s-a sarutat cu alta ) doar " copilarii de ale noastre " il iubesc si poate vi se pare aiurea ca iubesc la 16 ani sau ceva de genul dar eu chiar il iubesc si relatia noastra este una platonica.e ceva serios nu e o relatie de o vara sau de o luna. Sa trecem la subiect. Ieri am mers la el acasa si nu stiu cum si nu stiu de ce m-am lasat purtata de val si am ajuns in pat ( IMBRACATI) el era foarte tandru cu mine si foarte atent sa nu ma socheze un anumit comportament de-al lui sau sa nu ma supar, dar cand m-i-am dat seama ce urmeaza m-am oprit si am spus ca mai bine plecam dupa care el a inceput sa planga crezand ca eu vreau sa-l las dar nu era asa doar ca nu stiu pe deoparte vroiam pe deoparte nu vroiam, el mi-a spus ca ma asteapta cat este nevoie si o sa se intample atunci cand sunt eu pregatita. Sa fac dragoste cu el voi ce spuneti as fi pregatita pentru pasul asta?
PS : sunt virgina

Răspuns Câştigător
| Hope_9316 a răspuns:

Heey! kiss
Daca relatia pe care o ai este asa cum o descrii, atunci esti norocoasa! happy
Nu e aiurea sa iubesti l 16 ani, dar iubirea la 16 ani e putin diferita fata de cea pe care o sa o descoperi mai tarziuwinking Adica, acum nu ai capacitatea sa iei anumite decizii ( cum e cea de a-ti incepe viata sexuala) asa cum o poti face in 2-3 ani.
Sfatul meu este sa nu te grabesti. Daca baiatul despre care vorbesti e dispus sa te astepte, profita de acest aspect si asteapta pana cand te simti pregatita. Ai grija la sentimentele tale si la ceea ce simte el pentru tine.
Nu te grabi si nu te lasa influentatawinking Nu ai de ce, lucrurile astea sunt normale si o sa aiba loc odata si-odata!

Mult succes & take care! kiss
Kisses!batting eyelashes

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La 18 ani poti sa-i dai drumul dar pana atunci nu ai voie fiindca nu e normal.

| anonima3389 a răspuns:

Trebuie sa o faci cand simti tu.nu mi se pare aiurea ca iubesti la 16 ani deoarece si eu iubeam nespus de mult la 16 ani ..si tin sa-ti spun ca si acum mai sunt cu respectivul baiat dupa 4 ani. ..si el m-a asteptat 1 an si ceva pana sa facem dragoste...tu fa ceea ce simti, daca il iubesti si daca sunteti de atata timp impreuna eu zic ca este ok, dar trebuie sa te gand si la consecinte.a-ti incepe viata sexuala poate duce la complicatii( de ex sa iei anumite boli sau o posibila sarcina, sa ai usturimi etc) in orice caz, daca faci pasul asta protejati-va si fii sigura ca el te iubeste si il iubesti si nu te va parasi dupe ce veti face dragoste.

| Luaa a răspuns:

Asta depinde doar de tine, cand te vei simti pregatita sa o faci. sunteti de ceva timp impreuna insa daca nu vrei nu o face din obligatie, deoarece vei regreta mai tarziu.happy

| Speed2012 a răspuns:

Poate crezi ca raspunsul meu este unul prostesc vremurilor noastre dar este cel mai bun posibil.Nu intretine relatii sexuale cu nimeni deoarece este mare pacat in fata lui Dumnezeu. Poti face asta numai dupa ce te cununi la Sf. Biserica.Altfel nu deoarece este mare pacat. Spune-i asta si sigur o sa inteleaga.

| lolly a răspuns:

Daca tu esti pregatita si crezi ca el este alesul, de ce nu? Acest pas trebuie sa va apropie, sa aveti mai multa incredere unul in celalalt, sa va uniti corpulrile

| AlexandraaaaaaaAlle a răspuns:

Cineva a spus la 18 ani, nu exista o varsta anume pentru asta. Cand simti atunci o faci. Este clar ca te iubeste, adica ti-a spus ca o sa te astepte. Cand simti tu, atunci o vei face.