| Lavinia695 a întrebat:

Aseară am avut primul meu contac sexual şi am sângerat foarte puţin. Este necesar să las timp pentru vindecarea himenului sau pot avea un al doilea contac sexual fără probleme? Ţin să menţionez că simt o uşoară durere când fac mişcări bruşte.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Durerea care de obicei apare in timpul actelor sexuale intretinute/ce urmeaza dupa sexul de dezvirginare se datoreaza unei asa zise "febre musculare", "febra" produsa de efortul realizat de o musculatura neantrenata in acest sens, instalate in muschii vaginului supusi la intinderi succesive si repetate in momentul penetrarii, care va dispare intr-un timp mai lung sau mai scurt. Durerea resimtita nu are nicio legatura cu cicatrizarea ranii de la nivelul himenul. Se recomanda ca dupa dezvirginare urmatorul sex sa se produca dupa disparitia durerii sau a senzatiei de disconfort. Multa sanatate.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E de preferat sa astepti minim 5 zile, ca sa nu ai dureri la al doilea contact sexual. daca nu te deranjeaza durerile, poti avea oricate contacte sexuale, dar vei prelungi durerea resimtita

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu ai dureri prea mari, poti face in continuare sex, fara probleme.

| Jessica007 a răspuns:

Depinde de organism. Daca te doare asa de tare in timpul actului sexual mai asteapta putin. Daca nu te mai doare continua.Asa este pentru prima data,dar dupa, cu cat repeti mai mult, nu mai ai probleme, dar dupa cum am mai spus, depinde de organism.