| voiosul25 a întrebat:

Aseara am dormit la pretena mea, tin sa mentionez ca parintii nu erau acasa....si am ajuns sa facem sex.asta a fost foarte placut...problema e ca dupa ce am terminat, a inceput sa-i curga din vagin un lichid maro..nu stiu ce era, dar m-am speriat foarte tare(am facut-o protejat chiar cu 2 pentru siguranta mea).Acum problema e ca nici ea nu stie ce era lichidul. Aveti vreo idee ce poate fi acesta?

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Tu nu sti ma baiatule ca inainte de sex -daca ea nu a mai facut-o trebuie sa isi faca un control la medic. Daca are ceva -cate prb nu exista -Voi v-ati aruncat asa direct -Ai impresia ca la toate fetele le functioneaza aparatu cum trebuie -nu prea cred.Dar ele saracele se lasa induse in eroare ca daca au gaura pot sa introduca acolo ce vor si mai ales cand vor.Nu vreau sa te jignesc dar iubita ta are o problema doarece secretiile maronii dupa o partida de sex nu inseamna nimic atceva decat o problema naspa interna si daca o sa stea asa fara sa ai dea importanta pe Viitor s-ar putea sa nu o mai ai.

| voiosul25 explică (pentru Danysan):

Nu m-ai jignit cu nimic chiar iti multumesc pentru raspuns...Am fost la medic si ne-a explicat ce s-a intamplat...E foarte bine ca nu e ceva grav! happy

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ca idee, 2 prezervative e cea mai prosta idee, si nue sti mai sigur cu 2 "man". E o mare prostie deoarece sansele sa se rupa sunt maxime prin frecarea intre ele.

| Alcyon a răspuns:

S-ar putea ca fata sa aiba o problema ginecologica. Ia-o de mana si du-o la medic, sa nu te trezesti si tu cu vreo boala. Cam astea-s riscurile libertinajului. Daca te-apuci de sexuiala de la 14 ani, pana la 20 ai toate sansele sa faci colectie de boli venerice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergeti de urgenta la medic

| AndyLavy a răspuns:

Daca a fost de curand la menstruatie sau trebuie sa ii vina atunci se explica, daca nu..habar nu am.

| ciocio1993 a răspuns:

Daca ai pus 2 prezervative clar ai lasat-o insarcinata laughing

| voiosul25 explică (pentru ciocio1993):

Am pus doua ca sa fiu sigur man!

| Selima a răspuns:

E f posibil sa nu aiba nici o problema tongue poate abia ii trecuse menstruatia