| DollyNicoleNicoleDolly a întrebat:

Aseara am fost la party cu 2 dintre cei mai buni prieteni ( o fata si un baiat ). Ei 2 au fost impreuna si s-au despartit, dar ea vrea sa se impace cu el, iar el nu vrea. Aseara dupa petrecere m-as dus acasa si au plecat si ei apoi.Pe mess prietene mea mi-a zis ca la baiatul ala ii place de mine, dar ea vrea sa se reimpace cu el, asa ca am incercat sa'i reimpac, dar n'am reusit. El imi zice mie ca ii place de mine si nu o mai iubeste pe ea, si de asta m'a dus acasa. Eu nu prea tin la el, adica tin dar doar ca amic, dar nu vreau sa-i spun pentru ca o sa-l ranesc. Ce sa fac? straight face

3 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Nu sta cu el pentru ca nu iti place si pentru pr tawinking

| nekokami a răspuns:

Zii clar baiatului ca il vezi doar ca pe un amic.si nu mai incerca sa-i impaci. daca vor vrea sa fie iar impreuna o sa se descurce ei.

| biutzaGiRl a răspuns:

Eu zic sa astepti sa vezi ce se intampla. Nu cred ca ai vrea sa iti dezamagesti prietena iesind cu el, mai ales ca nu prea il placi... ii poti spune ceva de genul: " Uite ce e... eu si amica mea suntem foarte apropiate, tin la ea precum la o sora si m-ar durea sa o vad suferind daca ies cu tine, pentru ca ea inca simte ceva pentru. tine. sper ca m-ai inteles, suntem doar buni prieteni" sper ca te-am ajutat, fundita?