Daca si ea te-ar iubi atat de mult pe cat pretinde nu facea misto de tine de fata cu prietenii si nu ar fi zis acea gluma cu soferul.Chiar daca a vrut probabil sa te incerce trebuia sa se gandeasca la tine ca poate te doare ce iti face.Ar trebui sa te impece ea pe tine nu tu pe ea, dar totusi daca vrei sa faci tu primul pas discuta serios cu ea. Cere-ti scuze (desi nu ai fost tu vinovatul), un buchet de flori sau ciocolata si cum am mai spus, discuta serios cu ea despre relatia voastra, spune-i ce te deranjeaza ca ea sa nu mai faca si viceversa iar la fel.Bafta!
Cred ca tu nu prea ai incredere in ea de asta ai si crezut iar ca ea a facut misto de tine arata ca esti un catelus nu barbat,un catelus cu care ea face ce doreste,ala nu-i barbat care se lasa batjocorit indiferent de cine, de unde sti ca nu sau dus deja la o cafea poti jura pe viata ta ca inca nu sau dus? man fetele din ziua de azi majoritatea sunt ipocrite, false, joaca teatru bine ca nu tia si plans, femeia te saruta isi jura ca te iubeste dar e cu gandul la altul, sfatul meu las-o ca vei regreta mai tarziu, eu daca eram acolo plecam si gata o lasam cu soferul ei, asta cu sa-i faca in ciuda la prietena ei sti si tu ca e vrajeala fi sincer cu tine insuti
Din cate am inteles, prietena/iubita ta a vrut sa o faca geloasa pe cealalta fata ca si cum ar merge la o cafea cu altcineva, iar ea si-a dat seama ca tu chiar ai crezut, chiar daca stiai ca esti cel mai important pentru ea (sper ca am inteles bine, sau macar sa fiu pe aproape).
Deci, cum sa o impaci cu gandul asta? Stiu ca nu e usor sa-i spui, dar nu se stie niciodata ce iti rezerva viitorul, acum depinde si de cand sunteti prieteni, daca sunteti de mai putin timp ai putea sa-i spui ca ai mai trecut prin asa ceva si credeai ca se va repeta, sau daca sunteti de mai mult timp, ii spui ca era destul de credibila si erai putin confuz.
Nu vreau sa-mi dai funda, deoarece nu ti-am dat destule sfaturi, si nici chiar asa bune, dar poate esti intr-o situatie in care le poti folosi, asteapta raspunsuri mai bune, sper sa reusesti sa te impaci cu ea!
Eu zic să cauți o fată normală; las-o p-asta cu figurile ei, că o să te saturi repede.
În primul rând spune-i să nu mai facă mișto de tine de fiecare dată când are ocazia, dacă te iubește atunci să încerce să-și schimbe comportamentul față de tine.Nu-i frumos ce face ea cu tine.Și nu înțeleg de ce s-a supărat dacă tot ea s-a comportat urât cu tine.