Buna... pai tare faza, dar nu vad de ce i-ar interzice sa se mai vada cu tine, pentru ce? pentru ca faceati ceva normal sau ce? noo draga nu cred asta, plus ca e baiat si poate sa faca ce vrea.Nu mai e un copil (banuiesc) care sa asculte de ma'sa . Stai linistita!
Acum depinde si de varsta pe care o aveti, si daca te iubeste nu are cum sa impuna cineva sa nu te vada.
Sa fii sigura ca o sa-i interzica, pentru ca e geloasa pe tine, ma-sa vroia sa fie in locul tau!
Nu înţeleg de ce naiba ne întrebi pe noi când de fapt asta depinde doar de mentalitatea maică-si.
Tu ai gândit în... de fapt, uitându-mă la nickname-ul tău este evident că n-ai gândit când ai pus întrebarea.
Depinde de varsta voastra. Dar din moment ce voi doi va iubiti cu adevarat nu are de ce sa se bage maica-sa in relatia voastra. Si daca s-ar baga prietenul tau ar trebui sa poarte o conversatie cu ea, sa-i spuna ca voi va iubiti si sa nu se mai bage in relatia voastra.
In primul rand cati ani ai? nu cred ca o sa-i interzica sa te mai vada dar o sa-i explice ca nu e bine ce ati facut. dar nu cred ca i-ar zice sa te paraseasca din moment ce stie ca s-a culcat cu tine...ce fel de mama si-ar sfatui asa baiatul funda?
Depinde de mentalitatea mamei sale si binenteles de varsta voastra oricum e grav daca la anii ei nu stie ca trebuie sa bata la usa...
Va prins in fapt?:Ocred ca tie foarte rusine, nu cred depinde si cati ani are paiatu, daca are sub 17 da ca sunt cam disperatele mamele de minori cu scoala chestii, daca are peste n u cred, intreaba-l ce i-a zis
Eu merg pe 15 la sfr veri si el are 16 din iarna. App.multumesc pentru raspunsurile date in lipsa de ocupatie. data viitoare daca n-aveti nimic inteligent de spus taceti. poluati degeaba
Pai uite ce e Georgiana , nu nu cred ca lar sfatui sa nu se mai vada cu tine. De ce? Pentru ca nicio mama nu si-ar sfatui copilul dupa ce a facut cea a facut sa o lasa pe domnisoara asa , dimpotriva iar explica, ar sta cu el de vorba. insa na sa nu crezi ca ia prins bine, la varsta lui si a ta desigur da voi deja ati facut acest pas nimic nu o sa schimbe asta .
RRSecularHumanist întreabă: