| Bogdan05 a întrebat:

aseara am incercat sa fac dragoste cu o fata, am mers amandoi la mine acasa. Ea si-a dat bluza jos, iar cand am ramas si eu fara chiloti ea a inceput sa râda in hohote. Imi e foarte rusine ce as putea face? E rau daca am penisul in erectie de 7 centimetri? Va rog sa ma ajutati sunt disperat.

14 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

O proastă, sigur a vrut sa i si bata joc de tine, si ce ai facut? Ai mai facut sex cu ea? Sau asta a fost tot a rîs ea ca toanta, ce varste ave ti voi? Tu si fata respectivă, si unde ai cunoscut o? O stiai demult? Sau tocmai ai agațat o si ai vrut sa o f si nu a mers.

| Bogdan05 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu am 20, ea are 15. Ne stim de cateva luni, nu am mai facut sex

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Bogdan05):

Lasa o in pace este minoră vrei sa ai belele cu legea?

| Pool77 a răspuns (pentru Bogdan05):

La 20 de ani, 7cm erect e micut.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Cand vei incerca sa mai faci dragoste incearca sa o faci cu lumina stinsa ca sa eviti faze de genul.

| GoldenZenith a răspuns:

Depinde ce vârstă ai, in primul rând. Apoi, eu cred că tipa e super idioata pentru reacția ei. Așa sunt multe. rolling eyes

| Bogdan05 explică (pentru GoldenZenith):

20 de ani am

| GoldenZenith a răspuns (pentru Bogdan05):

Sunt atât de multe lucruri greșite la alegerea făcută de tine, încât nu am ce sa comentez. Este MINORA, tu ai 20 de ani, îți sună vreun clopoțel prin cap? Are mentalitatea varza, nedezvoltata și de aceea a avut reacția respectiva. Chiar nu ai pretenții de la tine? rolling eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa alegi cu cine alegi sa faci fichi-fichi. Daca te iubea cu adevarat, marimea nu conta. Daca a ras de tine, avea nevoie de un tip pe care sa-l simta pana la buric. Ce s-a intamplat ia precum o lectie pentru ca mai sunt fete/femei care merg cu diversi indivizi sa faca sex doar pentru ca ele ii considera frumosi sau mai stiu eu de ce sunt atrase. Nu din iubire. O fata cuminte nu reactiona asa.

| Cannibal a răspuns:

Nu e rău dar nici bine nu e.

Răspuns utilizator avertizat
| Anapanda a răspuns:

Asa iti trebuie daca te uiti la minore, fete de 15 ani.