Nu tu ai dat-o in bara, el ti-a dovedit un lucru prin refuzul de ati cunoaste parintii:nu are de gand sa aiba o relatie serioasa cu tine si sa fi fost in locul tau m-as fi simtit mai degraba jignita decat ca as fi dat-o in bara
Pe scurt sa ca.cat pe el cand i ai zis sa o prezinta pe maica ta si probabil nu se gandeste la nimic serios cu tine.
De cat timp sunteti impreuna? Cati ani aveti? Te intreb ca sa pot sa-ti dau un raspuns pe masura, sa inteleg mai bine ce gandire are el.
Da,atunci draga mea, e un mare, mare mincinos.El nu vrea o relatie serioasa cu tine ci mai degraba te vrea in patul lui(presupun ca esti inca virgina)dupa care iti da cu piciorul in vant.Eu in locul tau i-as fi dat o palma.Pai ok, daca erati de 2-3 saptamani, mai ziceam, era prea devreme, dar 2 luni? Of, imi pare sincer rau daca te-am facut sa te simti prost, nu am vrut, dar asta e adevarul.Un baiat daca tine cu adevarat la o fata nu-l deranjeaza sa-i cunoasca mama, ca doar nu ii dadea cu toporul in cap.Eu zic sa te gandesti serios daca are rost aceasta relatie, parerea mea.Numai bine iti doresc! Si sper ca nu te-ai suparat.