Problema este ca o iubesti mult, chiar foarte mult. Am si eu astfel de stari, uneori chiar pling gindindu-ma la cit de mult il iubesc . Traieste clipa, nu te gindi la ce este mai rau. Pretuieste fiecare moment petrecut cu ea. Poate ar fi bine sa vorbesti si cu ea despre temerile tale, eu as adora sa mi se spuna ca se teme sa nu ma piarda, l-as indragi mult mai mult, nici nu stiu unde ar mai incapea atita dragoste pentru el in mine. E ceva mirific. Tie iti doresc succes si o relatie cit mai frumoasa :*
Daa Chiar o iubesc foarte mult este tot ce am mai mult pe lumea asta :X de fiecare data cand citesc scrisorile de dragoste pe care mi le-a scris imi dau lacrimile . I-am povestit lucrurile astea aseara a adormit cu mine la tel ca sa ma inveseleasca mereu suntem aproape la greu si ea mai pateste asa de obicei ea plange si o ajut eu sa treaca peste dar eu am obiceiul de a tine in mine si nah se aduna si cand imi dau drumul pic nasol . O sa incerc sa nu ma mai gandesc la rau si o sa traiesc clipa multumesc de ajutor si tu sa ai o relatie magica >
Multumesc mult :* :*
DelphhiN întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: