| Alejandra4785 a întrebat:

aseara m-am certat foarte urat cu prietenul meu iar el a spus ca sa ne despartim definitiv.si miercuri ne intanlim ca are sa imi dea ceva ce este al meu, eu nu vreau sa ma despart de el fiindca tin foarte mult la el ce sa fac ca sa ma impac cu el adevarul este ca el m-a inselat pe mine iar eu dupa 2 saptamani dupa ce ne-am impacat iar, l-am inselat si eu, el a spus ca ma iertat ca l-am inselat, dar acum vad ca nu ce sa fac ca sa mai imi acorde inca o seansa il iubesc prea mult si nu vreau sa il pierd.va rog ajutati-ma.multumesc!

Răspuns Câştigător
| Annim a răspuns:

Idee n-am cum l-ai inseleat si cu cine dar cred ca ai facut-o pentru ca sa te razbuni. Its over. Intr-un conflict mai ales cu persoana draga trebuie sa stii sa cedezi sa te supui si sai accepti parerea, se vede ca nu ai facut astfel. O scuza e mai bine venita decit un raspuns de-al tau de genul : "tu tot mai inselat". Incearca sa-ti ceri scuze spune-i ca ai facut-o pentru a te razbuna ( nu cred ca va merge dar totusi incearca ) happy GOod LuCk

13 răspunsuri:
| Neinteresantul a răspuns:

Foarte tare. Sunteti 2 prosti. Cum sa-l iubesti daca te-a inselat? Daca va iubeati, nu va iertati infidelitatile. Sta cu tine doar pentru sex. Probabil la fel si tu. Continuati sa va inselati unul pe altul, sunteti pe drumul cel bun in misiunea adunarii tuturor bolilor cu S posibile. Succes.

| Alejandra4785 explică (pentru Neinteresantul):

Chiar crezi asta? k de aia sta q mine? eu nu stau q el pentru asta

| Neinteresantul a răspuns (pentru Alejandra4785):

Nu e vorba de ce cred eu, ci e evident acest lucru. O persoana cand iubeste si e inselata, se simte distrusa din toate punctele de vedere. Nu poti pur si simplu sa zici "asta e, te iert" si sa treci peste. Dar daca nu iubesti, nu-ti pasa de ce face fata respectiva. Nu-i pasa cine ti-o baga atat timp cat ti-o baga si el.

Dar tu de ce stai cu el? Din obisnuinta? Sau pentru ca e popular, frumos si/sau bogat?!

Ca iubire sigur nu exista intre voi.

Fiindca il iubesc de aia stau cu el

Daca-l iubeai nu il inselai. E clar ca nu stii ce e aia iubire. Deci stai cu el din alta cauza.

L-am inselat fiindca si el m-a inselat pe mine si am vrut sa fim kit

Atunci e clar. Ai maxim 15 ani. Si repet: habar n-ai ce e aia iubire. Deci nu mai folosi cuvantul.

| GeosBIOS a răspuns (pentru Alejandra4785):

Ei vezi tu, daca inca de pe acum procedati astfel, mai incolo cand o sa aveti responsabilitati si greutati, deoarece in viata vrei nu vrei acestea tot vin, ce-o sa faceti? Daca erati cat de cat copti la minte ati fi stiut ca acesta nu este unul dintre acele domenii in care sa va kit-uiti unul pe celalalt. Daca nu ti-a placut gestul lui mai bine il bagaii in masii si-l paraseai, decat sa-ti "regulezi" conturile astfel.

Sincer astfel nu ai demonstrat ca esti chit, ai demonstrat ca poti sa fii la fel de josnica pe cat a fost si el. Sorry dar nu ai procedat corect, mai ales daca zici ca te-a deranjat gestul lui. Un "toate cele bune" transant era mult mai potrivit.

| GeosBIOS a răspuns:

Pai daca va tot inselati asa unul pe altul, chiar nu inteleg de ce ar trebui sa mai fiti impreuna. Evidenti ca amandoi sunteti dornici de "prospatura".

| GeosBIOS a răspuns:

A da si daca zici ca tare-l mai iubesti si tii la individ, atunci trebuia pur si simplu sa-l ierti, fara sa te mai arunci in bratele altuia.

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Spune-i ce simti...
Daca tu i-ai oferit a doua sansa, si el trebuie sa o faca.
Insa daca o sa continuati sa va inselati unul pe altul relatia nu va merge.

| Dianaㄨ a răspuns:

Deja increderea voastra este la pamant. Degeaba o sa incerci sa te mai impaci cu el, nu cred ca sunteti destul de maturi si indragostiti si nu aveti atat de mult timp unul cu celalalt [ 10-20 de ani] ca sa puteti trece peste asa ceva cu dragoste si incredere.
Mai bine lasa-l sa vezi daca mai simte ceva, nu te grabi sa i te bagi pe gat, are si el putina nevoie de timp sa se gandeasca. Degeaba ai incerca tu acum sa te impaci cu el si sa-i dovedesti ca il iubesti, probabil o sa se impace cu tine numai de "mila" sau din ramasita de iubire dintre voi.
Oricum, veti avea multe de recuperat daca va impacati pentru ca peste inselare nu se trece usor, iar increderea 0 duce la certuri si conflicte destul de mari.
Lasa-i timp, si dupa aceea poti sa te intalnesti cu el si sa-i spui tot ce ai pe suflet, intr-un mod cum sti tu mai bine.

Poti sa ceri sfaturi si aici :

http://educatiasexuala.ucoz.ro/

| erema a răspuns:

Am stau un an după un băiat. Acum s-ar putea, Doamne fereşte, să fiu însărcinată. El m-a părăsit. Aşa vrei să ajungi şi tu? L-am iubit cu toată fiinţa mea, dar. Pentru ce?