Pentru ca aveai erectie de dimineata si ii era rusine sa te intrebe daca vrei sa iti faca sau nu.
Mai, dar ce coincidenta teribila, ambii vostrii parinti sa fie plecati de acasa si taman parintii fetei sa nu-i fii lasat chei... lasandu-si copil de 16 ani pe strazi...
Mai, chiar ca ti-ai facut mila de ea si uite ce bine te-a raspaltit.
Mi-a placut si povestea de randul trecut, cand ai spus ca "... sperma a curs continuu cam timp de un sfert de oră".
sursa: https://www.tpu.ro/......mi-am-dat/
Tu chiar crezi ca noi am venit cu pluta pe Dunare?
Eu spun sa lasi visele erotice, ca uite cum te trezesti cu chilotii uzi!
Simplu, pentru ca nu s-a intamplat. Esti obsedat sexual si simti o placere aberanta povestindu-ti fanteziile, caci atunci cand le postezi ti se par posibile.
Ca sa te simti bine. Inseamna ca te iubeste. Plus ca iubitul (iubita) atunci cand doarme determina o atractie mai mare din partea partenerului. E posibil ca tu sa fi avut erectie si a vrut sa-ti faca o surpriza.
Nu lua in seama rautatile unora. Victoria este crescuta la țăruș si franghia este foarte scurta. Cat priveste pe ceilalti... sa nu mai discutam.
A face un oral iubitului sau iubitei nu mai este un lucru tabu in zilele noastre pentru tinerii care sunt si cu sufletul tanar. Dar unora le-a imbatranit sufletul si mintea inaintea trupului.
Ca e parasuta. Eu nici nu as mai baga in seama astfel de fete in locul tau. Mi-ar fi scarba, ce naiba. Ce parasuta.