| Giullia a întrebat:

Aseara v-am pus o intrebare la caterinca.
Astazi am o problema :
Ieri seara m`amm dus la cel mai bun prieten al meu. Eram singuri. nu faceam nimic special si a zis sa gatim ceva pentru mama lui.( care venea pe la 23:30, era 22:20)
ne-am dus in bucatarie, dar el nu a gatit. si-a pus mana pe dresul meu si a inceput sa ma sarute incet.
Mi se parea foarte ciudat si am zis stop, desi imi placea.
El a zis ca ma placea de 1 an si a zis sa incerce. intr`adevar si eu il placeam asa ca am zis sa incercam.
ne-am dus in dormitorul lui si am inceput inceput sa ne sarutam, si sa facem sex.amandoi eram virgini( eu am 17 ani si el 18)
Mi-a placut, lui la fel...
acum nu stiu cum sa ii spun familiei, mi`e prea jena.
Puteti sa imi spunet daca sa le spun sau nu?
Funda♥♥

14 răspunsuri:
| AnnaS98 a răspuns:

Pai daca voi aveti o relatie prezinta-l familiei si toate astea sau invita-l acasa pentru nu stiu ce chestie astfel incat parintii sa-l cunoasca. apoi dupa ce pleaca povesteste-i mamei sau tatalui tau, depinde cu care te intelegi mai bine dar eu as spune mama. spune-i despre prietenia voastra in caz ca nu stie asta si ce s-a intamplat aseara. fii atenta la reactia mamei tale. poate va fi putin socata dar atata timp cat te tii de scoala nu o sa aiba nimic de obiectat la adresa relatiei voastre. funda?

| zZAlexandruZz a răspuns (pentru AnnaS98):

Aveti voi ceva cu parintii... mereu vor fi nemultumiti.

| AnnaS98 a răspuns (pentru zZAlexandruZz):

Mda... dar totusi. ea cauta o modalitate cum sa le spuna parintilor intr-un mod cat mai putin suparator. ^^

| zZAlexandruZz a răspuns (pentru AnnaS98):

Pai nu merge, oricum le-ai spune. mama ei nu s eva supara, dar tatal da cu toate ca tatii sunt mai reci cu ficele, dar sunt mult mai protectivi.

| AnnaS98 a răspuns (pentru zZAlexandruZz):

Ma rog. eu nu am ajuns inca in situatia ei mai am de asteptat dar eu ma inteleg foarte bine cu mama si daca ar fi de asa i-ar spune tatei sau ar astepta pana cand va simti nevoia de a-i spune. oricum. macar unul din ei trebuie sa stie.

| KamyKaze666 a răspuns:

Vorbeste cu unul din parinti cu care te intelegi cel mai bine si spune-i ce s-a intamplat
Ii poti spune ca ai avut primul contact sexual
Si varsta indicatata este de la 17 la 19
Sa nu iti fie rusine de asta este normal
Acum poti incepe o relatie mai buna cu el findca acum relatia a mai evoluat
Mult noroc!

| Pitzipoanca a răspuns:

Voi doi aveti o relatie? Sau va ganditi sa incepeti una?

| Love4Music a răspuns:

Depinde, daca ati facut protejat sau nu. Daca este vreun risc sau nu.

Asta depinde si de parintii pe care ii ai si relatia pe care o ai cu ei. Daca is intelegatori, daca s-ar supara etc...

| KeporLove a răspuns:

La varsta de 17 ani, e cam ceva normal sa ai un contact sexual.
Incearca sa discuti prima daca cu o persiana care o simti mai apropiata in familie de exemplu Sora/Fratele. sau unu dintre parinit. Gandeste-te cand ai ne voie de bani ii ceri prima data!
Eu sa fiu in locu tau nu leas spune. daca v-ati protejat si ati fost doar vi 2 si nu va vazut nimeni.Bafta

| AngelGirl5 a răspuns:

In primul rand e viata ta intima. Nu ai de ce sa dai explicatii nimanui. E oke atata timp cat stiti doar voi doi. Dar aveti in plan o relatie sau vreti doar sa va simtiti bine?

| zZAlexandruZz a răspuns:

Eu nu va inteleg. va place unul de altul. De ce sa ii spuneti familiei? Adica de ce sa intervina?

| ecclaudiu a răspuns:

Familia cred ca ar trebui sa stie de relatia voastra cam dupa o saptamana si nu cred ca ar trebui sa spuneti si ce s-a intamplat (partida de sex) cu totul k este normal ca la varsta voastra sa va incepeti viata sexuala, dar nu cred ca ar fi cazul sa afle parintii de cele intamplate. Fundaa:*

| Constantin_Anghelescu_1983 a răspuns:

Eu cred ca leasi spune dar atai sa ne gadim v-ati placut v-ati iubit dar la consecite te-ai gandit pote parinti tai nu vroiau sati ancepi viata sexuala de acum sau pte iei sunt de moda veche si cred ca fata lor trebuie sa fie virgina cand se marita ieu sunt de parere sa nu le spui acum mai bine dupa majorat atunci ie mai bine esti majora atunci iei decizile singura fara acordu parintilor

| FlorinXtreme a răspuns:

Pai depinde... daca ii spui familiei lui e ceva mai simplu... o sa ii zica aluia "oo ce mare a crescut baiatu nostru bravo ma!"
dar daca ii spui familiei tale spuneo cu calm si incearca sa fii aproape cat mai sincera...mukt succes