| tynusic a întrebat:

asi dori un sfat din partea voastra.Sunt peste hotare timp de 9 luni, am un prieten cu care ma intilnesc timp de 2 ani, el a ramas acasa. Acum aproape de o luna am inceput sa ne certam in fiecare zi, acum nici nu vb... i-am spus ca nu mai suport asa relatii din partea lui El ii o persoana indiferenta... asi dori sa-l uit dar nu pot Cum asi putea sa-l uit? angry

Răspuns Câştigător
| Roberto a răspuns:

Ca sa uiti pe cineva iti trebuie vointa si cat mai mult flirt.Tot timpu' functioneaza.

4 răspunsuri:
| alylove15 a răspuns:

Ca sa il uiti ar trebui sa iesi cu prieteni prin oras si sa cunosti persoane noi si poate iti vei gasi pe altcineva.

| eliza_4776 a răspuns:

Are dreptate roberto,trebuie ca tu sa vrei sa.l uiti cu adevarat si sa iti pui ambitia,sa iti faci un alt iubit de exemplu, care te va ajuta sa il uiti, poatebatting eyelashesbatting eyelashes

| monochrome a răspuns:

Pur si simplu nu te mai gandesti la el, la momentele cu el, la certurile cu el. happy

| tynusic explică:

Asta si fac dar oricum nul pot uita. oricit de tare asi dori sa-l uit da nu pot. mereu il visez in fiece noapte... poate de asta nul pot scoate din gindurile mele... crying((