Pai faza e ca ar fi bine sa'i spui adevarul.
daca nu esti experimentat si ea este. te invata...
nimeni nu s-a nascut invatsat...
nu e asta o rusine
mie una da. mi'ar place.
Bre inteleg ca o placi... dar gandeste-te ca ea deja are o relatie de 3 ani. de ce sa te bagi peste ea? Si poate ai sa distrugi totu'. ea poate o sa fie ametita. si nu stie daca-l mai iubeste pe el sau pe tine si poate face o greseala. E posibil ca ea sa-si fi inceput deja viata sexuala gandeste-te ca e deja cu el de 3 luni.
Gandeste-te si la ea.
Sincer mie nu mi-ar placea un baiat virgin am o teroare ca poate nu ii se scoala si nu stiu ce sa fac mas simti penibil
Hai sa ti spun, chestia ii ca fata are 3 ani de relatie. Mie nu mi se pare, normal sa te bagi u si sa strici tot.Gandeste-te ca relatia aia s-a construit pe incredere, si 3 ani nu sunt putin, iar baiatul care este cu ea o iubeste si o sa i faci numa rau, si ei si tie si lui, si poate o mai si iei in freza.Asta a patit si un prieten de al mea o gasca de om s-o bagat intre el si prietena lui. Vreau sa ti zic ca cel care s-a bagat acum este la REANIMARE iar celalat cu dosar penal.Gandeste-te ce faci, punte-te in locul lui, si gandeste-te ca poate il lasa pentru u... dar te ai gandit ca poate face si cu u la fel? ca dp cativa ani te lasa pentru altu? Fete ii plin de el si pun pariu ca sunt si mai frumoase si mai calumea decat fata de care iti place.Crede-ma ca numa probleme vei avea
Ea si-a inceput viata sexuala mai de mult. chestia e ca nu inteleg ce vrea? De m-a intrebat daca mai sunt virgin.
Iti spun eu sigur ca nu mai e virgina, tu spune-i adevarul ca esti si ca iti doresti ca ea sa fie prima femeie din viata ta
Eu nu stiu cum sta treaba cu fetele si daca le plac baietii virgini uite ca si eu am 19 ani si sunt virgin si am de gand sa mor asa nu imi pasa daca nu intretin vreo relatie sexuala prefer sa fiu asa cum sunt si gata decat sa o fac cu una care a mai facut-o de o multime de ori bafta la ce iti doresti