O sa suferi la distanta. spune-i ca nu mai esti la verisoara ta, ca tu nu erai din orasul respectiv.Ca in vacante etc etc
Bună,
Nu înţeleg de unde tentativa asta de a face cunoştinţă. Adică,tu şi prietena ta eraţi pe bancă,ei treceau şi au venit pur şi simplu,s-au oprit în faţa voastră şi s-au prezentat?-.-
Sau au existat nişte tentative de flirt? Nişte zâmbete,priviri pe furiş, o încercare din partea lor sau din partea voastră de a le(vă) atrage atenţia?
Oricum, tind să cred că li s-a părut că sunteţi drăguţe sau i-a atras ceva la voi şi s-au decis să încerce.Nimic neregulă aici.
Eu cred că era de ajuns să le dai un id de mess,numărul de telefon este deja prea mult,mult prea mult.
I mean,cunoşti un tip în parc (care poate fi oricine!?) şi îi dai numărul tău de telefon, chiar înainte de a vă cunoaşte mai bine?
Poate găseşti o urmă de pesimism în vorbele mele, dar având în vedere aceste generaţii te poţi aştepta la orice.
Este ok că nu aţi rupt legătura.Acum depinde şi cine pe cine a sunat mai des sau cine a iniţiat conversaţiile.Era de aşteptat să fii tu aceea dar nu ar fi de mirare dacă şi el te-ar fi contactat.
Ştii,uneori, există o atracţie inexplicabilă între fetele de laoraş şi băieţii de la ţară. Băieţii de la ţară au impresia că au cu ce să se laude, se simt flataţi de atenţia unor fete venite dintr-un mediu urban.Pe de altă parte, şi fetele sunt atrase de ideea de a fi împreună cu un băiat de la ţară. Poate nu conştientizezi toate acestea.Ele se află în subconştient sau nu.Depinde de fiecare.
Toată această ''bubă'' a apărut din cauza faptului că tu te-ai îndepărtat de el.De ce? Trebuie să reflectezi la motive! Frica de o relaţie,distanţa dintre voi, frica de ce va spune lumea, altceva?!
Motivul sau motivele pentru care l-ai refuzat s-ar putea să fie aceleaşi motive pentru care l-ai îndepărtat.S-ar mai putea adăuga şi faptul că nu vă cunoaşteţi prea bine şi părerea prietenei tale despre el.
Influenţa prietenilor este un factor important în luarea decizilor.De cele mai multe ori, un factor căruia îi dăm prea multă importanţă, fară a privi mai de aproape problema.De unde ştia prietena ta ce fel de băiat este el dacă l-a cunoscut în acelaşi timp cu tine? Sau te bazezi doar pe nişte presupuneri de ale ei care s-ar putea să fie greşite? Te-ai gândit că poate fi invidie la mijloc? Că poate ea îl place sau este frustrată că nu a băgat-o pe ea în seamă?
Probabil ţi s-a adresat urât pentru că l-ai rănit în orgoliu.O reacţie firească dar nu foarte frumoasă sau explicabilă.
Faptul că te-a sunat după un număr necunoscut, nu înseamnă mare lucru. Poate nu mai avea credit sau nu avea telefonul la el în acel moment şi i l-a cerut unui prieten.
Nu zic să ai încredere în el dar poate că ar trebui să îi spui motivele pentru care nu ai acceptat să fii cu el.Ascultă şi ce are el de zis şi roagă-l să îţi lase timp de gândire.
În ceea ce priveşte distanţa dintre voi,doar tu ştii dacă poţi sau nu să ai o relaţie la distanţă. Totuşi, dacă vrei un mic imbold care să te ajute să găseşti adevărul, fă un mic exerciţiu.
Scrie pe o foaie de hârtie avantajele şi dezavantajele unei relaţii cu el în momentul de faţă din toate punctele de vedere.
Multă baftă!
Sincer,daca ar fi aproape de tine, alta ar fi situatia insa daca el e din alt oras, incearca sa treci peste pentru ca vei suferi si distanta o sa va desparta
Nici un fel de incredere, el se va dinstra in continuare
Bagate cu el cat timp esti acolo daca chiar iti place dar nu iti fa sperante :p
Tine minte ochii care nu se vad se uita! Relatiile la distanta mai ales la varste fragede nu tin! Eu te sfatuiesc sa-l uiti. Baietii sunt in stare sa zica orice si sa faca aproape orice doar ca sa se culce cu fata respectiva. Din cate zici tu nici nu-l cunosti pe baiatul asta si tu vrei sa fi cu el...Gandeste-te mai bine la asta.Sunt baieti destui pe care-i cunosti mult mai bine si la tine in oras.Succes.
Mutubal întreabă: