| Noname1465 a întrebat:

Buna TPU.Astazi a venit fostul meu prieten la mine (prima iubire). Am fost eu cu el si inca o prietena.Cand prietena mea era la baie ma tachina, ma strangea in brate. Dupa un timp prietena mea a plecat ramanand numai noi 2.Ne-am strans in brate si acesta a trebuit sa plece sa manance. L-am intrebat daca m-ai tine la mine si mi-a zis ca raspunsul este negativsad si mi-a zis sa il sun cand revine prietena mea.In timp ce ne tineam in brate i-am zis ca daca nu ii convine eu ma pot duce mai incolo si a zis ca nu.In fiecare zi imi trimite mesaje (simple, nu cu te iubesc sau din astea). Oare ce vrea? Daca nu tine la mine de ce mai ma cauta?

Răspuns Câştigător
| janvaljan a răspuns:

Te iubeste dar nu stie cum sa-ti arate ...dehh mandria barbateasca

2 răspunsuri:
| BlackD a răspuns:

Poate isi vede interesul in tine?:s nu stiu ce sa zic, si eu pot spune ca am patit asta, numai k la mine a fost un pariu rolling eyes dar mi-am dat seama la timp si acum il dezgust total, incerc sa-l evit cat pot de muult si sa fiu RECE cu el tot timpu! Nu stiu daca tu il mai iubesti, dar cred ca da :-s incearca daca poti sa nu mai accepti orice gest de`al lui, spune`i ca iti aduce aminte de trecut si nu mai vrei asta. Arata`i ca ai trecut mai departe si nu`i da satisfactie k te mai are la,, mana,,. Sper sa te fi ajutat happy

| aLiNtUshQa a răspuns:

Te foloseste.ce chiar nu e clar? :O e un ticalos nesimtit de baiat alintat si mindru! am avut deaface cu asa tip de baieti.si acum privind inapoi imi este ciuda ca am fost proasta.nu fa greseli.