anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.

Astazi am aflat de la o prietena din clasa ca un baiat ma place. El este destul de simpatic si educat dar nu mi a aratat niciun gest cum ca m ar place. Prietena mea a vorbit cu el si el i a zis ca e innebunit dupa mine, dar la scoala nici macar nu ma baga in seama, dabia ce se uita putin la mine. Prietena mea i a zis sa ma bage in seama ca eu nu am tupeul sa o fac si el i a zis ca probabil eu nu il plac si ca nu vrea sa fie refuzat.

Ce ar trebui sa fac?

3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu e teama de refuz, e timid si rusinos. Ataca-l tu!

| Alinuzaalinut a răspuns:

Ar trebui sa incerci sa discutati despre o tema comuna, de exemplu sa aflii ce ii place lui sau sa vorbesti cu cineva ca iti place de el, dar el sa vine din greseala acolo si sa te auda

| Flori_Florina_1997 a răspuns:

Arata.i prin gesturi ca.l placi daca nu ai tupeul sa.i zici... in situatia ta sunt si eu si usor usor am reusit sa.i arat ca tin la el... Can d il vezi zambeste.i, cand vorbesti cu el priveste-l in ochi, incearca sa.l iei de mana ca si cum ar fi din greseala laughing, si cand va luati la revedere da.i un pupic rapid pe obraz. sper ca ti.am fost de folos happy multa bafta cu baiatul