| Kyzo21 a întrebat:

Astăzi am ieșit afară împreună cu prietena mea, după care am fost la ea acasă... Acolo am inceput să ne sărutăm, iar eu una m-am excitat. Cum mi-aș putea da seama dacă și ea a făcut-o? Eu cel puțin când am ajuns acasă am găsit chiloții uzi...

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

De obicei starea de,,placere'' si gradul de excitare resimtit de fiecare femeie este direct proportionala cu durata si tipul/modul excitarii folosite/exercitate asupra zonelor ei erogene. Starea de excitare se poate manifesta in moduri foarte diferite de la simple suspinari sau gemete slabe scadate care pe parcursul excitarii pot sa devina tot mai dese si tot mai intense, aparitia unor zvacniri sau a unui tremurat nervos de tip spasmodic, care se propaga prin tot corpul, aparitia unei transpiratii care poate fi abundenta,etc, etc. Dar cea mai evidenta si incontestabila manifestare a excitatiei feminine este reprezentata de,, udarea''/ umezirea foarte puternica a,, pasaricii'' care se datoreaza producerii si eliminarii de cantitati mari de mucus vaginal. Este suficient sa-ti bagi palma intre picioarele fetei si sa-i mangai, atingi,, pasarica'' pentru a-ti da seama daca si in ce masura este excitata. De obicei in final majoritatea femeilor sa se destind, devenind "apatice" sau ajung uneori sa cada intr-un fel de transa si/sau o relaxare totala. big grin

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fetele se excita mai greu, nu ca baietii. Pentru asta au nevoie de antingeri erotice in zonele erogene...
La baietii este f simplu, ei se excita vizual, dar fetele nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci ai o orientare sexulaa diferita? Esti lesbi?

| Kyzo21 explică (pentru anonim_4396):

Nu frate, sunt băiat laughing) Mă refeream că am ejaculat fără să îmi dau seama...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Kyzo21):

Ai zis "eu UNA", de aia am crezut ca esti fata.E posibil ca si ea sa se fi excitat, dar e adv ca baietii se excita mai repede.Dar daca si ea te place, atunci probabil ca da

| PIPER23 a răspuns:

Intreab'o!

| NUSHNUSHNUSH1231 a răspuns:

Baietii mai repede laughing