| ktyk226 a întrebat:

Bună TPU.

Astăzi am prima întâlnire oficială cu o fata bisexuală.
Țin să menționez faptul că și eu sunt fată.
Eu am invitat=o in oraș și acum sunt confuză la ideea de cine plătește, deoarece teoretic ea e fata băiat (bărbatul).
Corect ar fi să plătesc eu pentru că eu am invitat-o.
Dar nu stiu ce o să creadă ea.
Plase help.

Răspuns Câştigător
| Emilian65 a răspuns:

Da, asa este. Plătește cel care a făcut invitația.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De obicei, cel care invita plateste la prima intalnire, dupa care puteti convenii sa platiti juma-juma.

| mihai69 a răspuns:

Sau... plătește fiecare ce consumă. Dar cel mai bine, decideți de comun acord la fața locului.

| dullcat a răspuns:

Buna.Poti alege sa platesti tu acum, iar ea data viitoare.Nu e normal sa plateasca doar barbatul, chiar daca asa se crede/zice in general.

| ShaOfHatred a răspuns:

Cum adică "fata băiat"?(((=
Parcă lesbienelor nu le plăceau bărbații; de ce cauți ceva cu caractere masculine dacă tocmai de aia vă feriți?
Și și abuzezi de faptul că ea seamănă mai mult cu un bărbat decât tine și automat aplici legile societății care sunt în beneficiul tău.
Acum, legat de întrebare, eu sunt pe principiul că amândoi ar trebui să poată să-și plătească masa. Dar cum tu ai invitat-o, tu plătești. Dacă se oferă și ea să plătească, dă dovadă că e corectă, și tu alegi dacă vrei și ea să pună sau nu. Sau cât de tare insistă să punărolling on the floor)

| ktyk226 explică (pentru ShaOfHatred):

Am zis fata baiat ca sa fie pe înțelesul tuturor
Si amîndouă suntem bisexuale
Daca tot te-ai documentat despre LGBTQ+ măcar documentează te cum trebuie

| ShaOfHatred a răspuns (pentru ktyk226):

Faptul că sunteți amândouă bisexuale face afirmația "teoretic ea e fata băiat" și mai de prost gust. Îmi spui mie să mă documentez despre LGBTQ+ dar tu încă scrii afirmații ca cea pe care am citat-o ((:

| Sistemulxxl a răspuns:

Daca se da de baiat atunci ea plateste.