De la atâtea ore de navigat pe facebook, nu mai gândeşti logic.
Dacă era conectat pe contul lui de facebook, normal că ţi-a răspuns. Dacă ţi-a scris că are treabă, înseamnă că nu dorea să se lungească în cuvinte inutile.
De unde ştii că nu a rămas uimit? Cumva i-ai văzut tu reacţia din spatele monitorului? Este şi normal să îl întrebi dacă iese afară noaptea târziu, iar el crede că tu stai în altă localitate?
Nu mi a spus ca are treaba.mi a zis doar ca nu poate iesi pentru ca are de curatat ceva.nu,nu este normal sa il intreb asa ceva, dar totusi am facut asta.
Buna! stiu ca e cam tarziu pentru raspunsul asta. dar n-am ce face si n-am somn. Deci, daca ti a raspuns direct. poate scrie asa repede. Dar, poate a mintit si nu a avut chef. poate nu il lasau rudele, sau multe alte variante. eu zic sa fii foarte sincera cu el..sa ii zici ce simti. nu iti fie frica ca se intoarce roata. o sa se intoarca si la el.trebuie sa treci peste toate in viata...si nu ai de unde sa stii ca era uimit. nu isi poata arata adevaratele sentimente si uimirea sau etc. ce isi arata el prin facebook. daca ti'a spus ca te place, si daca tu il placi. nu ai de ce sa iti fie frica. eu zic sa fii sincera cu el. nu am fost atenta daca ai zis ca il placi.dar daca il placi fi sincera si spune'i fata in fata. ce o sa fie o sa fie. daca ai rezolvat deja, Succes inainte!
Loredana96 întreabă:
Mutubal întreabă: