| Izabella312 a întrebat:

Astazi dupa ore am mers la o activitate si au venit elevi din mai multe scoli. Era acolo si un baiat de la care sa zicem ca nu am mai putut sa-mi iau ochii. Stateam fix in fata lui. I-am spus ca are un par foarte frumos iar el mi-a multumit. Am inteles ca e in clasa a 12-a(eu sunt in a 11-a). L-am adaugat dupa amiaza pe Snapchat, i-am trimis o poza cu mine si apoi mi-a trimis si baiatul respectiv o poza cu el. Dupa toate astea, i-am mai trimis cateva poze si apare ca le-a vazut. Cam atat. As mai putea incerca sa vorbesc cu el? Momentan mi se pare destul de indiferent dar totusi nu-l cunosc absolut deloc. Ii stiu doar numele si culoarea paruluilaughing. E ciudat, nu stiu de ce aveam impresia ca il voi da pe spate cu acel compliment sau cu poza trimisa. Ce as mai putea face?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Deja ai facut destul, ia o pauza acum, ca este randul baiatului sa raspunda, sau sa te caute.
Nu fii insistenta, ca te blocheaza!

| corbulalbrosu a răspuns:

Momentan cel mai indicat sfat de urmat ar fi cel de a sta in espectativa si de a astepta. Pentru a nu deveni penibila la o adica. Rabdarea reprezinta o virtute care poate fi folositoare. happy

| Lawliet14 a răspuns:

Bravo tie!

| Pool77 a răspuns:

Nimic interesant.
Incearca sa intrii in vorba cu el si vezi cum decurge conversatia, iar de acolo dedu singura.
Sa nu-i spui ca-l placi, nu te va baga in friendzone, posibil sa profite si atata tot.