| Butterflybeautiful a întrebat:

astazi la joaca m-am intalnit cu un baiat el imi zice prima oara " Esti mai urata decat Denisa ( Denisa este verisoara mea ) " Dar dupa aia zice " Am glumit, esti frumoasa ". Asta poate insemna ca ma place? sau Poate ceva simte pentru mine?

Răspuns Câştigător
| sensualus a răspuns:

Pai nu ti se pare evident ca esti frumoasa si ca te place?

9 răspunsuri:
| WUB a răspuns:

S-ar putea să simtă ceva pentru tine din moment ce ți-a făcut acest compliment, intră în vorbă cu el, față în față sau prin mesaje și încearcă să aflii.

| TheBossGirl a răspuns:

1. depinde cati ani ai...
2. depinde de baiat... unii sunt atat de timizi cand le place o fata, de nu o intreaba nici cat e ceasul; dapoi sa-i zica ca e frumoasa. iar altii, fac cum a facut el...

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Eu una cred ca da. Daca nu esti timida intreba-l.

| LadykillerR a răspuns:

Nu stiu (nu stiu) si nici nu avem de unde sa stim (prea putine, mult prea, foarte putine detalii...) V-ati Intalnit la joaca! Cati ani sa ghicesc eu ca ai? 4? 5? Mai las? Dutchie si graieste cu iel fatanfata si cata la iel mai cu atentie si potchie zice cieva ghie bini!

| Azµre a răspuns:

Asta înseamnă că e nesimțit și tu ești naivă.

| XtremePWN a răspuns:

Semnalele sunt clare. Avem de a face cu un reptilian de rang inalt din galaxia Andromeda. Cred ca sentimentele sunt adevarate

| GummitsaxXx a răspuns:

"la joaca" laughing Cati ani ai de curiozitate? happy

| OchiDeVultur a răspuns:

Bun deci... ''la joaca'' nu cred ca este un adolescent (de la 13 ani esti adolescent) care sa denumeasca chiar si curtea scolii ''la joaca'' deci ai sub 13 ani, poate 12, 11, 10 nu conteaza.Dar mai bine lasa chestiile astea si ocupa-te de scoala.