| mynna27 a întrebat:

Buna TPU...astazi m-am despartit de prieten dupa o relatie de 1 an si imi vin in continu sa plang ce as putea sa fac sa nu m-ai fiu asa... sper sa m ajuti cu un sfat ceva.

Răspuns Câştigător
| missbee a răspuns:

Aw. Groaznic... nu pot să-ți spun că te înțeleg căci n-am trecut prin asta, dar am o relație de mai bine de 1 an și doar gândul că s-ar putea termina este insuportabil pentru mine.

Dacă despărțirea este definitivă și iremediabilă, dacă nu mai sunt șanse de împăcare și dacă nu mai vrei să fii cu el din motive serioase... tu ești singura care poate să pună capăt capitolului ăsta și să treacă mai departe.

Consolează-te cu gândul că e trecut, că ai o viață înainte, și că mai are balta pește. Adună-ți prietenii ca să ieșiți. Singurătatea te va duce la depresie mai mult ca sigur. Ocupă-ți timpul în permanență ca să alungi orice loc pentru el în gândurile tale. Astfel o să îl uiți.

În rest... evită cât poți prezența lui dacă încă vă mai învârtiți în același cerc de prieteni. Ochii care nu se văd se uită - e dovedit.

Multă baftă, & have fun. Viața e frumoasă și nu merită să te împotmolești la o relație care s-a terminat. Nimic nu se mai poate repara, deci plângând și închizându-te în tine nu va remedia situația. Vezi seriale, mănâncă ciocolată, ieși în club, flirtează, fă orice îți place, dar NU încerca să mai cauți explicații, uită regretele, lasă în urmă tot. Nu are rost.
Baftă!

4 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,te inteleg perfect pentru ca am fost in situatia ta...e trist dar gandeste-te,poate exista o cale de impacare,depinde de ce v-ati despartit. Daca nu se mai poate,atunci incearca sa accepti realitatea si sa vezi partea buna a lucrurilor.
Viata ta nu se termina la un baiat,oricat de dureros ar fi,trebuie sa fi optimista si sa te gandesti ca mai sunt baieti,nu e singurul de pe pamant desi pe moment te simti pierduta si crezi ca nimeni nu va mai fi ca el si ca nu vei mai iubi niciodata; nu e deloc asa,crede-ma.Da,poate nu vei mai gasi ca el,dar poate vei gasi altul mai bun,iti vei gasi partenerul potrivit la momentul potrivit.
Plangi... oarecum e bine ca te ajuta sa te mai descarci,dar totusi nu te chinui prea mult,gandeste-te la altceva,fa ceva ce iti place,totusi daca vrei,poti!
Si eu ma simteam pierduta in spatiu cand nu eram cu prietenul meu,simteam ca nu am de ce sa mai traiesc,dar am realizat ca totusi nu sunt nici prima nici singura care sufera din iubire si timpul va vindeca ranile.
Acum te framanta amintirile,dorul,toate,dar ranile se vor astupa in timp, cu rabdare.
In plus, cine stie poate nu e totul pierdut!

| missbee a răspuns:

Mulțumesc frumos. Important este ca ea să realizez situația și să fie capabilă să o accepte. Știu că e dureros și greu, dar așa e mereu în viață... mulți prieteni vin, și mai mulți pleacă... dar va veni și timpul când va fi o persoană care va ajunge în viața ta și nu va mai pleca.

| R_8074 a răspuns:

Fa.ti o rochie, o sa.ti ocupe mult timp.

| Buttercup30 a răspuns:

Missbee merita funda, clar!
Nici nu ai ce sa mai adaugi