| ChristineChiflă a întrebat:

Buna TPU happy. Astazi m-am despartit de prietenul meu din motivul ca parintii si profesorii nu sunt de acord si ca nu-mi mai vad de scoala. Si totusi, nu invat prost :I. Am 14 ani. Parintii mei mi-au zis sa nu mai am nici o legatura cu el. Si totusi el este cel mai bun baiat si intelegator pe car l-am intalnit. Inca ma iubeste si eu la fel. ce sa fac? le dau cat de cat dreptate parintilor. dar il iubesc mult...nu pot uita deloc de el.si a zis ca in viitor la liceu sa ne mai intalnim happy. asta m-a facut cat de cat feriicita.

4 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Propune-le parintilor tai o intelegere: te lasa sa te intalnesti cu el cu conditia de a-ti imbunatati situatia scolara. Ar trebui sa fie de acord.

| Barbiiiiie a răspuns:

Poti sa le spui părințiilor tăi ce simti pentru el.sau totusi daca nu sunt de acord intalnestete si tu pe ascuns cu el fară sa stie ei. sau profesoriihee hee
Funda?love struck

| Danu6ka a răspuns:

E trist darcred ca ar trebui sa urmez sfatul parintilor...scuze dar de multe ori ei au dreptate si apoi ei ne doresc numai binele

| LasoMoarta a răspuns:

Si eu tot varsta asta o aveam cand m-am combinat cu prietenul meu.nici la ine nu au fost parintii de acord, dar s-au obisnuit cu ideea cand au vazut ca aveam note bune mereu si nu imi neglijam scoala pentru el. fa si tu la fel si poate ai o sansa sa il accepte in final