| faridaelena a întrebat:

Astazi un baiat m-a intrebat daca vreau sa fim mai mult decat prieteni. Tipul e chiar ok, e de treaba doar ca eu nu vreau o relatie momentan. Ne-am cunoscut acum cateva luni prin intermediul unor prieteni (nu dadea niciun semn ca m-ar placea pe atunci). De cateva zile un alt prieten m-a invitat intr-un grup unde era si tipul care ma place, am vorbit, ne-am jucat jocuri impreuna, etc (toti 3). Era totul normal pana in seara aceasta in care m-a intrebat daca vreau sa fim mai mult decat prieteni. Cum as putea sa il resping dar sa ramanem inca prieteni? Really need some help.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Puțulica draga numi arde de romantisme si il lamuresti pe loc

| Ofiintă a răspuns:

Ca o adăugire, dacă vrea să fiti mai mult decât prieteni, ar fi trebuit ca mai întâi să fi avut o relatie de amicitie. Susțineai faptul că recent l-ai cunoscut.
Spune-i exact ceea ce simți și cum vezi lucrurile.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să îi spui exact asta, ce ai scris aici.

| alexalx1234 a răspuns:

E clar. Voi fetele respingeti baietii buni si va uitati dupa toti smecherasii, mai pe scurt scursurile societatii si dupa tot voi va plangeti ca aia isi bat joc de voi.

| SasukeCS2 a răspuns (pentru alexalx1234):

Ceva gen: A girl like bad boys but she get upset when he does bad things to her.

| faridaelena explică (pentru alexalx1234):

Fyi de fapt am niste probleme in familie si nu pot avea o relatie momentan. Nu scrie ceva pana nu cunosti situatia, thank you.

| Anonima163333 a răspuns:

Zi-i ca vrei sa ramaneti doar prieteni, deoarece tii foarte mult la el, dar ca amic. Sper ca va intelege.Succes!

| Mihaela2023 a răspuns:

Dacă îl refuzi se supăra, cel mai bine îi spui că nu ești pregătită pentru o relație că vrei deocamdată să fiți prieteni și îi zici că poate pe parcurs veți fi împreună