anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU astept un raspuns urgent..am facut sex oral si putin anal iar la. sfarsit prietenul meu a ejacuat ...pe burta mea si cred ca si mai jos putin dar dupa asta am fugit sa ma sterg si ne.am oprit ..eu inca sunt virgina..as putea ramane gravida? E sa fac daca da ca sa opresc sarcina? Dau vot

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Tu nu ai cum sa fii virgina atata timp cat faci sex, ba chiar perversiuni sexuale. Virgina este numai o femeie care nu a avut nici un contact sexual, nu batjocori ideea de virginitate.
daca vroiai sa spui ca n-ai facut niciodata sex vaginal, atunci sa stii ca asta nu conteaza deloc daca sperma a ajuns pe vulva in perioada fertila. spermatozoizii sunt foarte mobili si atrasi de mediul vaginal, asa ca vor migra in cateva secunde in vagin daca se gasesc in preajma lui.
Du-te la ginecolog daca nu iti doresti sarcina, te va indruma ce sa faci.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Numai virgină nu ești cu tot tacâmul la activ!
Îți place să te respecți, ce să mai!
Ești la ovulație?
Sarcina nu ai cum să oprești, cel mult poți opri fecundarea prin pilula de urgență.
Sfat: schimbă partenerul și respectă-te, nu ești bătaia de joc a unui bărbat.
Actul sexual trebuie dus la rangul de artă!
Pa, pa.

| FemeiaPisică a răspuns:

Nu mai eşti virgină dacă ai făcut sex, dacă nici atât nu ştii.

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Daca nu ai facut si sex natural, dat de la DUMNEZEU! ci numai in gura si analwinking nu nu poti ramane insarcinata... ce mi-e dat sa aud.

| raidu2004 a răspuns:

Da eu sunt sanse mari.Eu iti recomant sa mergi la un control (Psiholog).La ce bun iti mai ti virginitatea daca tu faci sex oral si anal?

| Violente a răspuns:

De pe burtă pană la vagin e cale lungă și mai ales că spermatozoizii au luat contact cu aerul, deci șanse infime ca ei sa fie viabili pentru a fecunda un ovul, mai ales că esti virgină și himenul împiedică pătrunderea spermatozoizilor în vagin, se rămane însarcinată și fiind virgină dar mai rar.

Știu că ești speriată, am văzut mai sus tragediile care le povestesc unele persoane, sunt speriate de bombe, cu toții știm la cine mă refer, nu știu ce mai caută pe acest site, eu zic să se mute între patru pereți să se închidă acolo că e mai bine pentru voi, adolescenții!

Ai grijă de corpul tau!

| sensualus a răspuns:

Wow mai ceva ca-n filme... intre sani n-ai rulat-o? mai sigur un facesittinglaughing

| e7d7n7 a răspuns:

A ejacuat? laughing Ce-i aia?

| AwaZoh98 a răspuns:

Lol! Imi vine sa vomit. De ce am citit oare acest ***? straight face

| RalucaTyan a răspuns:

Mi se face greata.

| Turdeanul a răspuns:

Nu cred ca vei fi insarcinata si daca ai fi ai putea lua pastille ca sa opresti sarcina

| Girly111 a răspuns:

Stai linistita, nu esti gravida. happy

| 48KRazvan a răspuns:

Asta e virginitate? Serios? Faci sex oral si anal si esti virgina? Tu gandesti sau ti capul ala de umeri numai ca sa nu te ploua in gat?

| iarin a răspuns:

La concactul cu aerul spermatoizii mor, asta ce face tu e o joaca cam naspa...ori faci dragoste ori doar ala isi bate joc de tine. Daca te iubeste te asteapta paa la 10000000 de ani.

| SebastianAntonXD a răspuns:

Daca iti place p.u ia de aici