anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU, ați avut o relație în care cel cu care sunteți sa va trădeze? Adică să zicem că v-ați despărțit din cauza că el plăcea pe alta și acea fata sa aibă o relație cu alt băiat, cum s-ar simți el în momentul de față știind că el a făcut orice pentru fata aia care o plăcea și fata aceea îl va lăsa pentru respectivul care o place? Sincer aș dori un sfat bun in legătură cu această situație care mi se întâmplă mie. Nu știu ce să fac să-l aduc pe drumul cel bun, ce ar trebui sa fac sa realizeze că nu-i ok ce face acea fată cu el, ce sfat îmi sugerați? Nu-i ok ce se întâmplă, este a doua șansă care el ii da ei și ea îi face asta, ea mai vorbește și cu el și iubitul ei. E corect așa ceva? Din cauza ei el se comporta cu mine de parca zic că i-am greșit cu ceva, dar nu e așa. Am fost corectă cu el mereu și el face așa din cauza ei, nu-mi place să-l văd că suferă după ea sincer, era totul ok între noi până sa apară ea...Acum vad că el își pierde mințile din cauza ei, ce ar trebui sa fac in situația asta? Credeți că își va da seama daca face bine sau nu?
Mulțumesc dau funda pentru cel mai bun răspuns!

3 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

Ce e evident este ca nu e bine pentru tine sa persisti.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am avut relații telenovelistice, dar m-am pisat pe ele la timp, și am continuat să merg la școală. Rekoma-nd

| Violleta2022 a răspuns:

Nu am inteles o iota!
100 de cuvinte insiruite fara nici vreun sens sau semn de ortografie.