Nu stiu daca ai putea face sex cu o persoana neatragatoare.Nu te exciti. Daca nu te exciti nu ai erectie.
Buna
fac parte din veche generatie nu nascuta dupa 90...si lasand gluma, nu..nu as face asa ceva.ce Dumnezeu? cel putin daca e sa faci acest pas, macar sa iti ramana la suflet nu?
O zi frumoasa sa ai
De ce sa n-o faci cu una care te atrage? categoric nu, pentru ca daca in mintea ta e neatragatoare...informatia asta ajunge in penis si n-o sa faci nicio branza
Neatragatoare -> Urata
Urata -> Nu ai erectie
Nu ai erectie -> Nu ai penetrare
Nu ai penetrare -> Nu faci sex
Concluzia Neatragatoare -> Nu faci sex.
Nu, pentru sex cred ca trebuie putina atractie (de orice fel, nu neaparat fizica )...
Nu,niciodata,nici pentru toti banii din lume, pentru nimic in lume.pe bune, deci chiar n-as putea.
Eu una nu, am avut un iubit cu care ma intelegeam foarte foarte bine, avea un caracter cum rar mai gasesti in ziua de azi si era o atractie mai mult psihica intre noi si nu am reusit niciodata sa trec de cateva saruturi
Eu personal NU. Dar pot spune ca am auzit destule cazuri de genul si clar, fiecare caz avand scopuri.
Ceea ce vreau sa spun e ca lucrul acesta nu o sa il faci niciodata pur si simplu fara motiv, ci unele exemple pot fi. interesul, santajul etc.
Daca as aplica `Niciodata sa nu spui niciodata´si in cazul acesta probabil principalul argument ar fi naivitatea.