| alinutzzza a întrebat:

Ati patit vreo data sa nu stiti ce baiat sa alegeti? Mereu am avut dilema asta. Nu stiu cum sa procedez de aceea vreau sa-mi dati un sfat. Amandoi ma iubesc mult, chiar foarte mult: unul este simplu, sincer, serios, un baiat la locul lui. Nu e genul de om care sa riste pentru a castiga ceva. Ma iubeste mult, am fost impreuna cu el 2 ani si in acesti ani, mi-a dovedit ca ma iubeste, dar o facut si destule tampenii. In semn de iubire si-a tatuat numele meu pe mana. Celalat e vesel, zambaret, fericit cu chef de viata, e dispus sa riste pentru iubirica lui. Dar pana acum l-au influentat destul de mult prietenii, mi-a demonstrat ca s-a schimbat mult. dar eu am unele indoilei. si in semn de iubire si-a tatuat initiala numelui meu pe gat. E foarte asemanator la caracter cu mine: adica isi iubeste extreeem de mult viata. big grin si incearca din rasputeri sa treaca peste lucrurile urate... Ii iubesc pe amandoi, dar nu stiu pe care sa-l aleg. happy E foarte greu. As vrea sa-mi dati un mic sfat... ceva sa ma faca sa iau odata aceasta decizie. big grin Multumeeesc! Funditaaa pentru cel/cea mai bun/a.

1 răspuns:
| Sweete a răspuns:

Buna.Eu cred ca ar trebui sa il alegi pe cel ce ti se pare ca te iubeste cu adevarat. Faza cu tatuajul, nu e chiar un semn de iubire adevarata.(dupa parerea mea) Ar trebui sa il alegi pe cel pe care il iubesti TU cu adevarat si chiar crezi ca relatia voastra o sa tina.Numai tu, poti lua aceasta decizie.Stiu ca uneori nu e bine sa,, gandesti cu inima'', dar in cazul tau, asta trebuie facut.