| mariaaaaaaaaaana a întrebat:

Buna tpu..au fost zilele orasului si acolo am văzut un tip pe care îl stiam din vedere..insa in seara aia parca a fost dragoste pa prima vedere.m am uitat la el insistent câteva secunde apoi si el..peste câteva zile i am dat cerere pe fb.mi a răspuns..au mai trecut câteva i am dat si un like.faza ciudata e ca in fiecare zi ne intalnim de vreo doua ori intamplator si ne aruncam priviri atente. daca sunt cu prietenele mele.el se uita in jos iar cand ma apropii de el se uita fix la mine...nu stiu ce sa fac îmi place foarte mult de el.e mult mai mare ca mine însă asta nu e o problema..nu stiu ce sa fac ca sa ii atrag atenția mai mult. exclus sa ii dau mesaj sau chestii de genul.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Il pierzi daca nu ai simtul raspunderii, e bine ca nu se da la tine asa va invatati sa mai mergeti voi la ei

| Adry05 a răspuns:

Daca n-ai de gand sa-i scrii atunci asteapta pana o sa-l vezi cu alta de mana. Tu esti cea interesata de el, mi se pare normal sa-i scrii. Pare si el interesat intr-o oarecare masura de tine deci nu vad ce te retine.

| corbulalbrosu a răspuns:

Asuma-ti raspunderea si pe facebook anunta-l de sentimentele tale fata de el. Propune-i o intalnire in doi pentru a discuta despre o eventuala relatie deoarece s-ar putea ca din privirile schimbate in mod intamplator, sa nu-si dea seama ca doresti ceva mai mult si ca l-ai accepta cu drag in viata ta.Succes.

| LoveSleep a răspuns:

De ce e exculs? Nu știam că e bătut în cuie ca băiatul trebuie să facă primul pas.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e exclus sa ii dai un amarat de mesaj atunci asteapta.

| Adriia a răspuns:

Daca zici ca-i exclus sa-i dai tu prima mesaj, te poti resemna.
Te-ai gandit ca poate-i timid?