anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU Azi a venit baiatul pe care-l plac pe strada mea, am stat de vorba. Eram mai multi, el tot se apropia de mine iar eu ma indepartamlaughing Prietenii faceau "glume". eu faceam pe indiferenta. Ei se m-ai plimbau, si ramaneam noi 2. m-a luat in brate. eu fiind putin racita, am incercat sa pastrez o distanta el crede ca nu-l plac.thinking Tot imi punea mana prin zone intime. Am incercat sa nu ma supar, ba vorbea cu varmiu. Prietena mea facea glume proaste straight face eu m-am simtit ridicol, banal, stupid, nasol :-s. in fine. Maine a zis ca mai trece pe aici. Cum sa-l bag in seama? cum sa ma comport. avand in vedere ca sunt racita, si nu as vrea ca la un moment dat sa stranut sau altele.
Cel mai bun raspuns

2 răspunsuri:
| robyiyo a răspuns:

Hmm, dar tu esti de acord sa il lasi sa iti puna mana prin "zonele intime"? Daca exagereaza cu chestii din astea, as spune sa pastrezi distanta fata de el, deoarece sunt multi, care stiu sa se comporte mai bine. Ma rog, daca tu nu ai nimic in potriva cu chestiile astea, ca pune mana (bla bla), ar trebui sa il lasi pe el sa vina la tine, si sa vezi cum se comporta (astfel iti pot da, mai bine seama, cum e el).

| vampIr07032013 a răspuns:

Cel putin spune-i poate te va intelege