Tb sa mergi cat mai repede ca sa poata actiona rapid (iti va da o pastila). in cateva zile va fi prea tarziu. by the way - la 14 ani nu ai altceva mai bun de facut?!
Nu prea e posibil sa ramai insarcinata, ca la 14 ani sunteti copii si ce **** mea te-ai apucat sa faci sex la varsta asta
Felicitari! Evident ca ginecologul o sa faca ceva sa te scape de sarcina. Si cum a spus si OmuVerde, tu chiar crezi ca e bine sa o faci asa devreme? Ai sa regreti mai tarziu! Whatever, e treaba ta.
Du. te la farmacie si cumpara pastila de a 2a zi ca sa nu ramai insarcinata. Cel tarziu maine sa te duci de dimineata. Si asa nu mai trebuie sa. i spui mamei Nici nu va stii.
Cumpara pilula de urgenta, e mai bine decat avort, dar daca inca nu ai ciclu menstrual nu te agita adica daca pana la varsta asta nu ti-a venit
Ar trebui sa vorbesti cu mama ta despre treburile astea, desigur, poate se va supara, dar tot odata te poate ajuta. La 14 ani zic ca e cam greu sa ramai insarcinata pentru ca esti cam mica, dar tot ce e posibil. Ar fi trebuit sa mai astepti cativa ani daca tine la tine nu te obliga sa faci asta daca refuzai
si daca incerca sa te oblige sau se supara ar fi trebuit sa ii spui "Next!"
Sfatul meu: ia o pauza macar pana la 16-18 ani. Traieste-ti viata din afara patului. Ai toata viata inainte sa experimentezi din astea.
Stii ce poti sa faci ? sa iti iei chiloti de tinichea cu lacatel si sa te faci ca uiti cheia acasa, asa nu o sa mai ai nevoie de pastila de a2a zi :*. scuze dar esti prea mica pentru chestia asta
.
Nu pot sa iau pilula de a2a zi deoarece n-am 18 ani si asta inseamna ca are reactii adverse. dar daca ma duc la ginecolog peste o saptamana are ceva?
Minora gravida cu numarul 2 de pe TPU, podimul il ocupa Maria, ne pare rau. Another one bites the dust!
Ia pastila nu conteaza varsta, avoortu e o trauma, nu are pastila mai multe efecte negative decat avortul e in jur de 75 ron